Aldığım sistem h.o mu g.o mu?

qksthere

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
78

Sistem bu, bana hepsi toplam 53900 tuttu. 50kya biraz daha iyi parcalarla 9060xt toplanıyordu ama 3k daha verip Nvidia alayım dedim. Ayrıca SSD ye bütçe yetmedi o biraz geri kaldı onu ileride yükseltmeyi düşünüyorum. Şuanlık bu bütçeye g.o mu, h.o mu?

artık almışsın niye geçmiş olsun diyelim, hayırlı olsun oyunların tadını çıkar takma pahalıya mı geldi ucuza mı geldi, şunu alsaydın bunu alsaydın şurdan şunu şu kadara alırdın gibi şeyler demenin manası yok.

H.o bence ilerde cl 30 16gb ram taktın mı tamamdır

artık almışın hayırlı olsun kardom. Ama almadan diyeydin keşke kardom 5060 a bu para yazık ama ne diyelim almışsın güle güle kullan kardom

Hayırlı olsun. İncehesap sistemi olduğundan sadece Cougar yerine daha ucuz bir soğutucu alabilirdiniz. Yani seçenekler aklıma geldi orada Segotep 4 borulu bir soğutucusu vardı galiba Segotep T6 olması lazım. Ben onu tercih ederdim. Bir de SSD 1 TB çıkarmaya bakardım.

cuma günü alsaydınız 2-3k daha düşerdi en azından

Kasa berbat, ekran kartı da aşırı ısınan model. 55 bine RTX 5070 sistem de bulmak mümkündü, yine de hayırlı olsun.

PSU kötüymüş onu farkettim, akım korumalı prizde kullanacağım artık ve fırsat bulursam PSU ve SSD yukseltecegim. Ekran kartında sorun olduğunu düşünmüyorum 5070 16gb 55.000 bildiğiniz bir sistem varsa atar mısınız, benim baktığım hepsi +60k uzeriydi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,610
Üyeler
191,133
Son üye
YusufM
Geri