AOC 24G2SPU/BK Kronik Sorunlu Çıktı

Direkt para iadesi talep edemiyor muyuz? Uğraşmaya monitörsüz kalmaya değmez. Önerdikleri modeller ortada.

Bana da 24G11ZE önerdiler, hz pek umrumda değil asansör ve pivot benim için daha önemli sizce daha mantıklı bir model önerirler mi?

bana da aynı teklif yapıldı kararsızım.
Monitör kolu kullanıyor olsam kabul edilebilir gerçi panel testlerini çok bilmiyorum ama dediğim gibi benim için hz aşırı önemli değil. Merak ettiğim kaç defa öneri sunuyorlar süreç nasıl işliyor

Monitör kolu kullanıyor olsam kabul edilebilir gerçi panel testlerini çok bilmiyorum ama dediğim gibi benim için hz aşırı önemli değil. Merak ettiğim kaç defa öneri sunuyorlar süreç nasıl işliyor
yukaridaki cevaplara göre bazılarına sadece 1 teklif yapılmış bazılarına 2-3 teklif yapılmış. monitör kolu alıp kullanmak kafama yatıyor. tek endişem bu monitör hakkında hiç inceleme bulamadım.

24G11ZE Önerdiler bana da 24G4Xe modeli vardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kabul etmeyi düşünüyorum fakat kronik ya da ghosting problemi var mı acaba?

yukaridaki cevaplara göre bazılarına sadece 1 teklif yapılmış bazılarına 2-3 teklif yapılmış. monitör kolu alıp kullanmak kafama yatıyor. tek endişem bu monitör hakkında hiç inceleme bulamadım.
Ben bir tane çince buldum da pek bir şey anlamadım hocam

24G11ZE Önerdiler bana da 24G4Xe modeli vardı.

Kabul etmeyi düşünüyorum fakat kronik ya da ghosting problemi var mı acaba?
Chatgptye sormuştum, kroniği yok sanırım (1-2 şikayet gösterdi gene) ghostingi bilmiyorum

Benim eski monitörle gecikme ve Hz değerleri hariç aynı tek umudum sorunsuz olması.

Tiktokda aratınca bir sürü yabancı inceleme çıkıyor incelemelerden birine baktığımda ghosting gözükmüyor.
Renk değerlerine baktım, tüm değerler yoktu ama olanlar az buz aynıydı 24g2spu ile ama sanırım sendeki model farklıydı hocam. Ben reddettim bana 240'tan düşük hz sunsunlar ama asansör pivot olsun, monitör kolu alamam

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,383
Üyeler
188,095
Son üye
mertbeybaba
Geri