Ashandarei
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 662
12 bin verip de gamepower alan varsa 
Olabilir hocam herkese saygı duyuyorum.hocam reklam videosuna gerek yok, kendi gözlerimle görebiliyorum farkı, hellblade 2'de dlss yüzünden baş dönmesi kusma ile oyunu yarıda bırakmak zorunda kaldım. ha bu arada dediğim kullanıcı sizsiniz mesela, 5070ti kullanan biri olarak asus 4k oled tercih etmişsiniz. konuuyu başka yere çekmeyelim eleştirdiğim kısım bu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
var hocam öyle insanlar iphone 15 pro max alıp yolda gördüğü kılıfçıdan 100 liraya kılıf alan arkadaşlar
sende bayağı zekisin geriden amao arkadaşın baya zekiymiş böyle devam etsin![]()
bildiğim kadarıyla yok pixel orantısı nedeniyle olacağınıda sanmıyorum net olmaz ekran büyük ihtimalle2k +120hz
4k +120hz şeklinde
tek monitör var mı?
4k da oyun oynadıktan sonra bazı oyunları 2 kda oynamak için lazım
yok hocam sizin reklam yaptığınızı söylemedim, onca olaya rağmen recebi bırakmayan sürekli olarak arkasında duran firmalardan biri nvidia, o yüzden recebin herhangi bir konuda nvidia'yı kötü ve ya eksik görterme gibi bir durumu olamaz. level dergisinden beri bu böyle..Olabilir hocam herkese saygı duyuyorum.
Ama bence native ile dlss Q arasinda fark yok. Mfg'nin de çok iyi çalıştığı oyunlar mevcut mesela bf6.
Online olmasına rağmen 3x mükemmel çalışıyor. 4k ultra'da dlssQ mfg 3x 220fps. Native de 80fps.
Bana göre hiçbir farkları yok.
Mfg nin kötü çalıştığı oyun gördüm ama dlss'in kötü olduğu oyun görmedim şimdiye kadar.
Ek olarak techolay reklamı niye yapayım sana.
Ne alakam olabilir sence?
Grafik kartı teknojisinden ziyade oyunlar çok detaylı gelmeye başladı.yok hocam sizin reklam yaptığınızı söylemedim, onca olaya rağmen recebi bırakmayan sürekli olarak arkasında duran firmalardan biri nvidia, o yüzden recebin herhangi bir konuda nvidia'yı kötü ve ya eksik görterme gibi bir durumu olamaz. level dergisinden beri bu böyle..
benim eleştirim aslında onca yıl geçmesine rağmen grafik kartlarında büyük bir atlama göremiyor olmamız. 2012 yılında da 1080p oyun oynuyorduk şimdi de 1080p olarak oyun oynuyoruz. satılan en pahalı kartı da alsak native olarak 4k'da 100 fps alamıyoruz. ha burda grafik kartları mı suçlu yoksa oyun yapımları mı suçlu o da ayrı mesela![]()
Bence oyun teknolojisi çok ilerledi ekran kartı yetmiyor 2008lere kadar oyunlarda grafik anlamda pek bir şey olmamıştı kim bu ışıklandırma shader denen şeyi geliştirdiyse ondan sonra fpsler çökmeye başladı benceyok hocam sizin reklam yaptığınızı söylemedim, onca olaya rağmen recebi bırakmayan sürekli olarak arkasında duran firmalardan biri nvidia, o yüzden recebin herhangi bir konuda nvidia'yı kötü ve ya eksik görterme gibi bir durumu olamaz. level dergisinden beri bu böyle..
benim eleştirim aslında onca yıl geçmesine rağmen grafik kartlarında büyük bir atlama göremiyor olmamız. 2012 yılında da 1080p oyun oynuyorduk şimdi de 1080p olarak oyun oynuyoruz. satılan en pahalı kartı da alsak native olarak 4k'da 100 fps alamıyoruz. ha burda grafik kartları mı suçlu yoksa oyun yapımları mı suçlu o da ayrı mesela![]()
Çok ucuza iyi test sonuçları vermesi lazım, Aksi halde gamepower almma da önermem de. Eğer yabancı kaynaklardan tarafsız ve detaylı inceleme yapılırsa olabilir. 12k ya bunu alacağıma 16k ya gigabyte 4k dual mode alırım. Gaming gecesinde 15k civarına kadar düşüyor. Eğer fiyatı 10k olsaydı 4k çözünürlük hatırına olabilirdi. 12k bence fazla. Aradaki 4 bin TL fark bir gram altın bile etmiyor, farkı verip gigabyte alırım. Gigabyte'ın detaylı incelemeleri mevcut.
İncelemesini görmeden bir şey diyemem.![]()
Philips Evnia 27M2N5901A/00 27" 1ms Full HD 320Hz - 4K 160Hz Pivot IPS Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bende böyle bir monitör buldum fiyatı fazla evet ama buda düşünebilir mi