Çözüldü✓ MSİ MAG A500N-H Güç Kaynağı Fan Sesi Sorunu

emrree

80+
Reaksiyon skoru
3
Üç gün önce aldığım MAG A500N-H güç kaynağı, fan sesiyle beni baya rahatsız etti. Sistem max 250W çeken bir sistem fanda yalpalanma ve ince bir tırırırı sesi mevcut. Sizce bu ses bu modelin genel kalitesizliğinden mi kaynaklanıyor, yoksa ürün fabrikasyon kusurlu mu? Msi giriş seviyesinde bu kadar kötü fan kullanır mı? 14 günlük iade hakkım varken sizce iade etmeli miyim?

İade etti tabi , mesafeli satışlarda 14 günlük hakkın var, hakkını kullan Güç kaynağı alırken kalitesine bakmak lazım

İade etti tabi , mesafeli satışlarda 14 günlük hakkın var, hakkını kullan Güç kaynağı alırken kalitesine bakmak lazım
sesle ilgili ne düşünüyorsun? giriş seviye bir güç kaynağı yetiyordu bana fakat böyle bir fanda beklemiyordum açıkçası

sesle ilgili ne düşünüyorsun? giriş seviye bir güç kaynağı yetiyordu bana fakat böyle bir fanda beklemiyordum açıkçası
çok yakın olduğu için bir şey diyemeyeceğim . high power in giriş seviyesi 750w almıştım az biraz uğultu yapıyordu kullanmaya devam etmiştim . çok rahatsız ediyorsa bence boşa beklemeyin

çok yakın olduğu için bir şey diyemeyeceğim . high power in giriş seviyesi 750w almıştım az biraz uğultu yapıyordu kullanmaya devam etmiştim . çok rahatsız ediyorsa bence boşa beklemeyin
kasa kapağı kapalı olduğundada alıyorum psu fanı dahil dört fan var zaten kasada diğer hepsi pmw ve kalite fanlar ses hiç yok yani. aslında az uğultu beni rahatsız etmez bu başka bir ses videoda çalışan tek fan psu fanı bu arada diğerleri takılı değildi

İade hakkın var zaten uğraşma yolla direk

a1.webp

yarın iade göndereceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,688
Üyeler
188,638
Son üye
dexocan
Geri