KASAMI ÜSTÜNE KOYABİLECEĞİM KESON,ETAJER ÖNERİ

Faruk.A

80+
Reaksiyon skoru
79
Masamın yanında 77 cm yüksekliğinde kasamı üstüne koyabileceğim Keson etajer veya dolaba ihtiyacım var.Kasayı etajer üstüne koyulunca oynamayan mobilya önerisi linki olan var mı?

hocam masanın üstüne neden koymuyorsun? ikea öneririm.

hocam masanın üstüne neden koymuyorsun? ikea öneririm.
Hocam çok da sorgulamayın. Benimki de çamaşır makinesinin üstünde duruyor :D Odamın her yerinde farklı farklı detay bulunuyor akndaknxsld

Ekler

• 60574618-CB0D-4479-90C9-3DDF78845EEB.webp
    60574618-CB0D-4479-90C9-3DDF78845EEB.webp
    382.3 KB · Hit: 61
  • IMG_3223.webp
    IMG_3223.webp
    131 KB · Hit: 56
Son düzenleme:
Hocam çok da sorgulamayın. Benimki de çamaşır makinesinin üstünde duruyor :D Odamın her yerinde farklı farklı detay bulunuyor akndaknxsld
her ayrıntıda daha üstü gelmez dıyosun ama en son masanın altını görüyorsun aı gıbı

Masamın yanında 77 cm yüksekliğinde kasamı üstüne koyabileceğim Keson etajer veya dolaba ihtiyacım var.Kasayı etajer üstüne koyulunca oynamayan mobilya önerisi linki olan var mı?

Çekmeceleri içine seperatör koyarsın, dışınıda kaplama kağıdıyla kapladığın zaman mis gibi olur. Masa altındaki arkadaşa selamlar.

masanın altındaki elemanın ne işlevi var
Odaya girdiğimde o haldeydi, benim fotoyu çeksene arkadaşa atcam dedi. Arkadaşına atarkenki amacını ya da masanın altına girecek mentali nereden buldu ben de bilmiyorum.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
Geri