Iphone 17 alınır mı?? sorunu varmı?

genelde çok bekletmiyorlar ya benim macde sorun vardı sabah götürüp akşam aldığımı biliyorum, ne gerek var tabii sorunsuz olması daha iyi dediğin gibi

rica ederim :)
ondan değil hocam şimdi 80k veriyoruz rahatça kullanmak için gidip değişenli cihaz olacak o yüzden.

İphone 17'nin ekranını Samsung Display, LG Display ve BOE olmak üzere üç firma üretiyor. Dokunmatik kontrol çipini de de TPK ve GIS firmaları üretiyor. Yani bir iphone 17 aldığınızda 2 dokunmatik kontrol çipi × 3 ekran = 6 farklı ekran kombinasyonu var. Bunlardan birinde dokunmatik sorunu olabilir. En iyi ekran samsung üretimi olan. Telefonun kutusunu açmadan ekranın üreticisini bilemiyorsunuz.

bence iphone düz modellerde alınabilecek en mantıklı telefon düz 17

bence alınır ya en son model zaten ne gibi sorunu çıkabilir ki çıksa da garantiye yollarsın
hocam hoparlorde cızırtı ve bazılarında dokunmatik yanıtsızlığı var diyolar emin değilim tam. bide sıfır telefon alıp garantiyle uğraşmak koyabilir.

hocam hoparlorde cızırtı ve bazılarında dokunmatik yanıtsızlığı var diyolar emin değilim tam. bide sıfır telefon alıp garantiyle uğraşmak koyabilir.
16e de bakılabilir oda çok iyi

hocam düz 17 ise memnun kalmayacaksın

17 ile alakali gordugum az sayida olumsuz yorumlardan biri. neden memnun kalmayacak onu da soyler misin?
hocam memnun kalmayacaksın derken maddi açıdan sadece ön kamerası biraz daha iyidir 16 dan 70-80k düz 17 ye verene kadar 16 alınması daha mantıklı geliyor bana görünüş olarakta aynılar zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,227
Üyeler
188,389
Son üye
iceball
Geri