Öneri Samsung S24, S25FE ve Honor 400 Pro Hangisini Tercih Etmeliyim?

ZeusOki

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
560
Bütçe
35000
İyi Akşamlar Önceliğim Ekran, kamera ve performans güçlü bir cihaz istiyorum. 3 yıl yazılım güncelleme desteği olmasaydı honor seçecektim fakat şuan çok arada kaldım. Önümüzde ki 15 gün içinde almam gerek.

S25 FE al bence. Fakat çok acil değilse S26 serisini bekle.

O zaman S25 FE al.

İyi Akşamlar Önceliğim Ekran, kamera ve performans güçlü bir cihaz istiyorum. 3 yıl yazılım güncelleme desteği olmasaydı honor seçecektim fakat şuan çok arada kaldım. Önümüzde ki 15 gün içinde almam gerek.
yaklaşış 1 2 haftadır s24 kullanıyorum, şu ana kadar herhangi bir sorun görmedim. Sadece şarjı biraz hızlı gidiyor.

yaklaşış 1 2 haftadır s24 kullanıyorum, şu ana kadar herhangi bir sorun görmedim. Sadece şarjı biraz hızlı gidiyor.
Bu sebeple baya bir geri dönüş olmuş bu yüzden şuan s25fe ve Honor 400 Pro daha ağır basıyor kafamda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman S25 FE al.
Bunu da düşündüm fakat yanında şarj aleti bile gelmiyor bir de ona extra para verilecek bilmiyorum baya arada kaldım

Son düzenleme:
Eğer sıkıntı olmazsa şarj aleti olarak bi süre ucuza bi tane muadil al imkan olunca şarj aleti alırsın. En yeni nesil cihaz S25 FE.

Bu sebeple baya bir geri dönüş olmuş bu yüzden şuan s25fe ve Honor 400 Pro daha ağır basıyor kafamda

Bunu da düşündüm fakat yanında şarj aleti bile gelmiyor bir de ona extra para verilecek bilmiyorum baya arada kaldım
honor 400 pronun güncelleme ömrü kısa ama özellikleri iyi
yazılımı samsunga göre daha kötü eğer tabletle birlikte falan kullanacaksan ekosistem olarak samsung daha iyi

Ne zaman çıkar bilmiyorum 35 altına çıkacağını sanmıyorum
26 serisinin düzü pahalı olur 4 aydan önce alınır paraya düşmez
26fe çıkacaksada eylül sonunda duyrulur yine yıl sonuna kadar normal fiyata anca düşer
s25fe alınabilir bir cihaz bana kalırsa 24den daha iyi
benim s24fe inceleme konum var linkini bırakacağım benzer 2 cihaz

s24ü kafadan ele zaten bataryadan kaynaklı

honor 400 pro yazılım vdieo haricinde nererdeyse her konuda açık ara daha iyi bir cihaz
kesin ben olsam 400 pro alırdım(zaten zamanında 200 pro alıcaktım para çıkmadı)

sık sık 400tlye düşüyor s24feyi 1 saatte 0-95 yapıyor

honor 400 pronun güncelleme ömrü kısa ama özellikleri iyi
yazılımı samsunga göre daha kötü eğer tabletle birlikte falan kullanacaksan ekosistem olarak samsung daha iyi
Hayır sadece telefonu kullanacam ama honor özellikleri de şimdi çok cazip geliyor bilemedim

26 serisinin düzü pahalı olur 4 aydan önce alınır paraya düşmez
26fe çıkacaksada eylül sonunda duyrulur yine yıl sonuna kadar normal fiyata anca düşer
s25fe alınabilir bir cihaz bana kalırsa 24den daha iyi
benim s24fe inceleme konum var linkini bırakacağım benzer 2 cihaz

s24ü kafadan ele zaten bataryadan kaynaklı

honor 400 pro yazılım vdieo haricinde nererdeyse her konuda açık ara daha iyi bir cihaz
kesin ben olsam 400 pro alırdım(zaten zamanında 200 pro alıcaktım para çıkmadı)

sık sık 400tlye düşüyor s24feyi 1 saatte 0-95 yapıyor
Çok aradayım sen olsan 400 Pro mu alırdın dostum 3 yıl güncelleme desteğine rağmen?

Hayır sadece telefonu kullanacam ama honor özellikleri de şimdi çok cazip geliyor bilemedim

Çok aradayım sen olsan 400 Pro mu alırdın dostum 3 yıl güncelleme desteğine rağmen?
Ben senin yerinde olsam kesin honoru alırdım güncelleme bitince telefon yavaşlamayacak ya da uygulama desteğini kesmeyecek şuanda amiral gemisi kategorisinde bir telefon donanımda çok çok güçlü bu arada attığım adaptör ile s24fe şarj durumu

Ekler

• 5002.webp
    5002.webp
    33.2 KB · Hit: 18
Geri