Wraithesports.com rezilliği , THH kararına uyulmaması

Helal olsun sana aferin. Hakkının peşinden koşmuşsun. Arkadaşlar bunun gibi şark kurnazlarının yazdığı iade kabul etmiyoruz gibi lafların hiçbir geçerliliği yok. Böyle bir durumda bu arkadaş gibi hakkını arayın peşinden koşun. Çoğu kişinin bunu yapmayacağını bildikleri için böyle laubali davranabiliyorlar.
bu hükümet thh gibi tüketiciye yarayan bir şeyi nasıl kaldırmadı orası ilginç
Teşekkürler hocam , kesinlikle insanların haklarının peşinden bırakmaması lazım .
Bugün icra'ya verdim , umarım memur arkadaşlar ilamlı icra yapmışlardır :D

Teşekkürler hocam , kesinlikle insanların haklarının peşinden bırakmaması lazım .
tebrik ederim, helal olsun. hakkınızı savunun arkadaşlar, kim ne olursa olsun, nasıl olsa bir şey olmuyor diyerek bir çok satış platformu kafalarına göre at koşturuyor.

az bile yapmışsın. devletimiz adam olsa bu şerefsizler buna cürret bile edemez normalde. devlet uyudukça bunlar vatandaşa çakıyor

Geçen sene hizmetine son veren ..........net isimli internet firmasında 3bin tl civarı alacağım kaldı kullanamadığım hizmet süresinin bedeli olarak. Bu konuyu görünce tekrar aklıma geldi. 6 bankasına haciz koydurdum ilamlı karar ve faiz halen işliyor ödemedikleri için. Ama ödemiyorlar bu şekilde sonsuz evrende devam edecek galiba.
Ek olarak geçen gün wraith den atk pro model gamepad aldım. Konuyu yeni gördüm. Madem böyle bir işleyiş var. Bireysel kararımdır Ürünü eve gelmesini bekleyeceğim açmadan geri iade edeceğim. Mağduriyet nasıl oluyor bakalım tatsınlar. Kredi kartım izin verdiği sürece haftalık alıp iade devam etmeyi planlıyorum. Vatandaş ve müşteri olarak sadece ürün değil garanti ve ürün sonrası destek de hakkımızdır.

E-tebligattan sonra 2 günde parayı yatırdılar ve banka hesabıma geldi icra dairesinden .
THH kararınız var ise boşa beklemeyin ilamlı icra yaptırın .

ben buradan atk battle pro gamepad aldım. kol çok hosuma gitmişti ama joystick kısmında defo vardı. neyse bunlara mail attım bana kargo kodu verip yolla dediler, ürünü kargoladım aradan 2 gün gecti bir hanımefendi arayıp ilgilenip bana sıfır yeni gamepad yolladılar. hatta iade hakkım da vardı ama kolu çok beğendiğim icin değişim istedim. bana göre bir çok firmadan iyi ve ilgililer. arkadaş kötü bir deneyim yaşamış hepsi o.

Konu başlığını gördüğümde kesin mouse sorunu dedim içimden. Öylede olmuş. Hocam bende gaminggen den scyrox v8 almıştım. Oda aynı mantıkla kutusu açıldığında keyfi sebeplerden iadeyi kabul etmiyodu. Bi sorunu vardı yolladım yenisini yolladılar. Yani tüketici hakkını takmamalar falan anlamıyorum bu firmalar neyine güvenerek bunu yapabiliyolar.

ben buradan atk battle pro gamepad aldım. kol çok hosuma gitmişti ama joystick kısmında defo vardı. neyse bunlara mail attım bana kargo kodu verip yolla dediler, ürünü kargoladım aradan 2 gün gecti bir hanımefendi arayıp ilgilenip bana sıfır yeni gamepad yolladılar. hatta iade hakkım da vardı ama kolu çok beğendiğim icin değişim istedim. bana göre bir çok firmadan iyi ve ilgililer. arkadaş kötü bir deneyim yaşamış hepsi o.
Alakası söylediğiniz durum ile ilgili süreç baştan aşağıya 0 yardım ile yaklaştı firma.

Sürekli İnstagram fenolarına veriyorlar reklamı, çok iyiymiş algısı yaratılıyor.

THH'nin verdiği kurallara uymayan, iade kısmına şöyle yazan bir firmadan ne beklersin ki ?

Müneccin mi adam nerden bilecek kutunun içinde sorun olup olmadığını ?

Alıntıyı görüntüle
bunu yazmaları hiçbir şey ifade etmez bu kanuna aykırı. THH ile alınabilir

Alakası söylediğiniz durum ile ilgili süreç baştan aşağıya 0 yardım ile yaklaştı firma.
ben deneyimimi yazdım, sana nasıl yaklastılar bilmem. benim gözümde gayet ilgili ve yardımcı olmaya çalışan bir firma. 10 kere mail attılar aradılar değiştiler kalkıp kötüleyemem.

ben deneyimimi yazdım, sana nasıl yaklastılar bilmem. benim gözümde gayet ilgili ve yardımcı olmaya çalışan bir firma. 10 kere mail attılar aradılar değiştiler kalkıp kötüleyemem.
konuya yazdım detayları orayı okuyun lütfen gerçi siz 2. sayfada da aynısını yazmışsınız . tebrikler ama tekrar belirtme sebebiniz ? :)

Son düzenleme:
hala şu markayı savunan fenomenlere karşı da ayrı kılım
herkesi mağdur eden bir markayı yalamaya devam

THH kararını uyglamıyorsa devlet agır ceza keser. Neyine güvenip THH kararı uygulamıyorlar? 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,837
Üyeler
189,166
Son üye
federicoclemento
Geri