CS 2 büyük sorun . kesinlikle okuyun!!!!!!!!

değişik olan şey evet soundbar fakat BT üzerinden bir bağlantı olması imkansız sebebi şifreli bir BT si mevcut ve sadece ben biliyorum. Sorunuza gelince evet soundbarın gücünü kesince gidiyor ses fakat geri güç verince tekrardan ses devam ediyor. BT bir bağlantı olsa gücü kestiğim gibi bağlantıyıda keser ve bağlantının tekrar sağlanması gerekir ama bu gücü verdiğim gibi devam ediyor.
hocam başka cihaza bağlayarak deneyin aynı şey olacak mı diye yoksa başkasının bağlanmasından başka bi şansı yok yani

Eskiden DVD veya CD playerler vardı başkaları izlerken Kanal arama yaparken çıkardı, yakın mesafelerde oluyormuş bu😀 onun gibi başkasının bilgisayarı senin hoparlöri mi etkiledi acaba?

pc yi kapattığında güç fişini prizden çıkart. yine olursa bt hoparlör dendir.

SPDFMFSMDPFPSDMFDMFDMSFDMPMSDFMFDSSPDFM

test etmen gereken 2 şey var bu ses bilgisayardan bağımsız mı yani başka cihazlara takılıykende geliyor mu gelmiyorsa forumdakilerin tahmin ettiği bt veya anten gibi çalışma sorunu değil (ki bence değil) bir de sesler gelirken kulaklık takıp ondanda geliyor mu test etmen

eğer kulaklıklada ses gelmeye devam ediyor ve hoparlöründe başka cihazda aynı sesleri vermiyorsa sorunun cs2ye veya bilgisayara bağlı bir şey olduğunu düşünüyorum buradada ya konuyu global cs paylaşım hesaplarına vs atarak ünlü olabilirsin :D yada konuyu unutup cs sil yükle veya pcye format işini düşünebilirsin

testlerin sonucunu bekliyorum :d adios
global cs forumları varmı :D varsa öğrenebilirmiyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biosdan "ErP ready" ayarını S4 + S5 yaparsan bilgisayar kapalıyken tüm gücü keseceği için usb bağlı cihazlardan düzelir.
Hocam sorun veya beni rahatsız eden hopörlerden ses gelmesi değil bu hopörlerdeki ses kimin ve neden böyle bir şey oluyor . İlk geldiğinde rus bir oyuncunun bilgisayarından sesleri duyuyordum bu videodakiler ise Türk bu sefer
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pc yi kapattığında güç fişini prizden çıkart. yine olursa bt hoparlör dendir.
Fakat şunu farkettim hopörler ilk güç verildiğinde açılma sesi veriyor kendi sesi bu . bilgisayar kapalı iken birden sesler gelmeden önce ilk hopörlere güç geliyor ve açılma sesi ardından sesler geliyor. Bu bahsettiğim açılma sesi ile BT bağlantı sesi ile kıyaslamayın çünkü BT bağlantısı olduğunda farklı bir ses tonu ve BT bağlantısı sağlandı sesi geliyor. Bu gece bir test videosu yapacağım onu tekrardan paylaşacağım . Ve bu hergün olan değil ilk olan olay bundan 1 hafta önce idi

Bunu bir ara Valorantta yaşadım. oyun bitti lobiye döndüydüm. 5dk sonra kulaklığımdan birilerinin sohbet ettiğini farkettim. anlık korkuyla oyuna Alt + F4 çektim. sonrasında tekrar açtığımda problem düzelmişti bidahada yaşamadım.

Cs 2 oynadım ve uyumak için oyundan çıkış yaptım . Biraz bilgisayarda vakit geçirdikten sonra bilgisayarı sağlıklı bir şekilde kapattım. Yatağa geçtim ve uyudum . Gece 4 de bilgisayara bağlı hopörlerimden Cs maçı sesleri duymaya başladım Rus oyuncuların seslerini flash,sis , Ak47 sesi , el bombası ve insan sohbetleri . O zaman uykumdan uyandığım için ani bir panikle kalktım hemen hopörler kablosunu söktüm , anlık bir hatadır diyip uyudum fakat bugün gece 00:30 -01:00 arası tekrardan bu sesler gelmeye başladı bu sefer Cs lobide sohbet eden Türk oyuncuların seslerini duydum ve hemen kayıda aldım . Bunun sebebi nedir bilmem fakat başka bir canlı ve anlık oynanan maçın veya bir sohbet odasın daki olayları bir eylem gösstermeden duyabilmem ve bunu bilgisayarım kapalı iken şahit olmam şaşırttı büyük bir açık var gibi gözüküyor. Videoyu yüklüyorum.

"I am reporting a potentially serious bug or security vulnerability regarding CS2.

The Incident:A few nights ago, after playing CS2, I closed the game and performed a standard Windows shutdown. At around 4:00 AM, I was woken up by game sounds coming from my speakers. I could clearly hear a live match: Russian players talking, AK-47 shots, flashbangs, and grenades. In a state of panic, I unplugged the speaker cables and went back to sleep.

The Second Occurrence:Tonight, between 00:30 and 01:00, the same thing happened again. This time, I heard Turkish players chatting in a CS2 lobby. My computer was completely powered off during both incidents. I managed to record a video of the audio coming from the speakers while the PC was off.

My Concern:It is extremely disturbing to be able to hear live, real-time matches or private lobby chats without any action on my part, especially when my system is shut down. This suggests a major exploit or a massive bug in how the game/Steam handles voice data or background processes.

I have attached the video evidence below for your investigation. Please look into this as it raises significant privacy and security concerns."

Videounun devamı var . bilgisayarı açıp kontrol ediyorum Steam kapalı Discord kapalı ve bilgisayarı tekrar kapatıyorum devam ediyor sesler geliyor .
videonun devamını yükleyeceğim

Sorunun kaynağı nedir?
ben büyük ihtimal o pc yi satardım

1-2 hafta önce böyle bir şey başıma geldi oyun sesleri duydum hatta kickte yayın felan açık sandım baktım yok hatadır dedim geçtim ilk defa başıma geldi, bendede aynı şekilde Bluetooth hoparlör var ama kulaklıktan mi gelmişti ondan mı hatırlamıyorum hoparlör kullanmadığım her zaman kapalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,348
Üyeler
193,003
Son üye
GokturkLaptop41
Geri