Yardım İTOPYA sıfır diye açılmış/iade RAM gönderdi – ne yapmalıyım?

İş amaçlı kullanacaksanız itiraz edemem fiyata sonuçta getirisi olacak size ama ben olsam sıfır kapalı kutu sahibindene farklı modellere bir bakardım 16-17 e dahi bulunuyor 2x16, 32 şart değilse 16 GB tek slot 8 e güzel ramler vardı en son
ha bir de zorlasan 2x32 dahi bulabilirsin 27-28 e sahibinden üzerinden
sırf fiyatlar böyle diye elimde ki 12+8gb laptop ramini dönüştürücü ile pc rami yaptım 1kya bununla uğraşacağına git ddr3 sistem topla diyen oldu susmak en iyi cevaptır dedim daha yazmadım

İade değil değişim. Yasal olarak olan bu. Tüketici haklarını öğrenmeni tavsiye ederim. 20k verip de AÇILMIŞ/KULLANILMIŞ/ELLENMİŞ parça kullanmak sana göre normalse hayatta başarılar dilerim.
Dostum ürünün ne olduğuna bağlı. Eğer ürün sağlamsa ve değişim imkanı yoksa açılmış olsun ne fark eder. Ayrıca iadeye giden her ürün outlete atılıyor mu zannediyorsun sen? Tekrar etiketleniyor 0 diye satılıyor. Hatta çok fazla online alışveriş yapıyorsan bunun başına gelmeme ihtimali yok.

Test et varsa sorun iade et yoksa devam et kullanmaya sonuçta KFG elinde olursa sorun garantin var gönder geç

Hocam bende sizin gibi düşünüyorum. RAM tertemiz gözüküyor zaten. Dediğim gibi sadece kutusunun bandı açılmış ve başka birisi tarafından en azından el ile tutulmuş. Bende zerre kadar değiştirmek istemiyorum. Kafadan en az 3-4 bin masraf olacak ve daha düşük kalitede RAM almış olacağım.
kanka belki adam onu denemek için açtı denedi baktı sağlam geri yerine koydu yani..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çalışıyorsa test yap kullan diyenler olum siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Paranız, malınız hiç mi değerli değil? Sıfır diye ürün alıyorsun sana 2.el gönderiyorlar. :D Vallahi forumdaki bazı tipler yorum yapmasın ya.

Yasal olarak sıfırıyla değişim talep edebilirsin. Sonuçta sıfır ürün diye almışsın. Eğer değişim yapmazlarsa tüketici hakem heyetine başvur. Tarafına %100 haklı karar çıkacaktır 2-4 hafta içerisinde. Sonra o kararı İtopya'ya gönder. Seve seve yenisini göndermek zorundalar.
Lan cahil belki adam onu denemek için açtı denedi baktı saglam geri yerine koydu kaybedecegi hiç bir şey yok garantisi var sonuçta kendinize macera aramaya cok heveslisin sen anlaşılan

Geri