Benimde 2 senedir almak istediğim bir devre vardı. Laptop, telefon vs ekranlarını monitöre çeviren bir devre ondan alıp eklimdeki laptop ekranını bilgisayarın yan kasasına videodaki gibi animasyon ekranı yaparım diyordum. O devreeyi almayı unuttum.Cx31993 dac dönüştürücü alacaktım sadece aliexpress ve temuda satılıyor, trde 1 satıcı satmıyor ben şimdi ne yapayım ahahahbence yd siparişi açılacaktır aksini düşünemiyorum bile...
Türkiye'de satılan versiyonu yok mu hocam bunun ? Benimde ihtiyacım var bu ürüne.Benimde 2 senedir almak istediğim bir devre vardı. Laptop, telefon vs ekranlarını monitöre çeviren bir devre ondan alıp eklimdeki laptop ekranını bilgisayarın yan kasasına videodaki gibi animasyon ekranı yaparım diyordum. O devreeyi almayı unuttum.
Alıntıyı görüntüle
Zor bulursun. Her ekranın farklı kartları var. Kimisi 30pin kimisi 40 pin. Şu sitede var 1 kart. Desteklediği modelleri de yazmış bakarsın:Türkiye'de satılan versiyonu yok mu hocam bunun ? Benimde ihtiyacım var bu ürüne.
Bitiyor ama satışlar kapandığı için Şubat sonu olsa neye yarar .6 şubatta bitmiyor mu?
10 şubata kadar gelmezse cimere yazarım14 Ocaktaki tüm siparişler için ticket açmaya gerek var mı? Bi tane açtım 5 şubata kadar süre verdi yine gelmezse iade veriyorlar mı?
Muhtemelen ederler. Gümrüğe bırakmadan işlemlerini yap derim. 6 Şubat sonrası ne olacağı belirsiz.14 Ocaktaki tüm siparişler için ticket açmaya gerek var mı? Bi tane açtım 5 şubata kadar süre verdi yine gelmezse iade veriyorlar mı?
Kupon verse neye yarar sipariş verme kapanmış