🔥İndirim Apple iPhone için MagSafe özellikli Mikro Dokuma Cüzdan - Siyah 2.935,95TL

Bu da indirim sayılmaz be, düzgün bir fiyatı olsa cidden alacağım bir ürün bu arada ama bu fiyatlara asla.
çok ineceğini sanmıyorum ama bazen yetkili apple satan yerlerde elelerinde kalınca uyguna satıyorlar belki öyle ucuza bulunabilir

telefonlar ince olsun diye bataryadan feda etmiyor muyuz niye arkasına kocaman cüzdan yapmışlar onu anlamadım

telefonlar ince olsun diye bataryadan feda etmiyor muyuz niye arkasına kocaman cüzdan yapmışlar onu anlamadım
hani bu zorunlu bir şey değil ya ister tak ister takma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o kadar feda ediyoruz kılıfta takma sen

300 liraya bi markadan aldım 10 numara yapışıyor ve stand özelliğide var birşeyler izlerken cok kolaylık ve gayet kaliteli bu paralar cok saçma.... cüzdan rahatsız ediyordu artık cüzdan taşımıyorum.

Telefonuna göre kılıf bence. 70 bine telefon alan, kılıfında cimrilik yapmamalı. Havası da var.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
alma bu kadar basit kimse zorlamıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

noldu pp atınca
1769765062878.webp

15 proya mikro dokuma kılıfı 600 e almıştım gürgençlerden indirimden buna bu para verilmez etceği max 350tl

şundan farkı ne şimdi

Ekler

• IMG_0844.webp
    IMG_0844.webp
    24.7 KB · Hit: 48
şundan farkı ne şimdi
3cc9acff623ac22b2d549040cc7dcf0c5d4ac3ce14ea11c7601d843a088ef845.jpg

%90 magsafesi daha az tutunacak orijinalinde çıktığında sana bir bildirimle haber veriyor çıktı diye ve haritada gösteriyor kaybettiğinde kayıp diye işaretlersen ve biri bunu bulup kendi iphonesine takarsa sana bildirim geliyor

bu ülkesinde neden her şey fahiş fiayata satılıyor bıktım

200 liraya çakmasını aldım mis gibide tutuyo orjinal almanın en mantıksız olduğu ürün falan

Geri