O giriş ne işe yarıyor? Onu bagladigimizda usb portlarinin gucu mü artıyor yani doğru mu anladim ?Bende kullanıyorum memnunum. Arkasında güç girişide var ve bu bağlantıyı kullanırsanız çoklu bağlantılarda veya güç çeken cihazlarda sorun yaratmıyor. Bazı modellerinde micro usb bazılarında ise type c oluyor.
Diyelim ki eski tip 2 / 4 TB+ HDD bağladın bunu çalıştıramayabilir. Konnektörden güç beslemesi yapıyorsun o zaman açıyor.O giriş ne işe yarıyor? Onu bagladigimizda usb portlarinin gucu mü artıyor yani doğru mu anladim ?
Hmm eyvallahDiyelim ki eski tip 2 / 4 TB+ HDD bağladın bunu çalıştıramayabilir. Konnektörden güç beslemesi yapıyorsun o zaman açıyor.
Sağolasın tamda böyle bişey alacaktımPeşin fiyata 3 taksit. Kaliteli ürün, dip fiyata yakın. AKAKÇE -- Diğer resimlerine buradan bakabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
En kelepir bu sanırım USB çoğaltıcı olarakPeşin fiyata 3 taksit. Kaliteli ürün, dip fiyata yakın. AKAKÇE -- Diğer resimlerine buradan bakabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
ne bağladığınızda olmuştu hocamBeyazı pert oldu geçtiğimiz sene içinde. Hatta üzerinden takılı bir usb disk kontrolcüsünü de yanında götürdü. Ugreen'den beklemezdim ama adaptörle ilgili bir sıkıntı nedeni ile olmuş olabilir. Adptörünü de çok fazla kullanmıyorum artık.
router da takılı idi hub. ekstra 5v 3a adaptör ile. 3 tane disk vardı üzerinde (2x 2.5 hdd + 1x ssd)ne bağladığınızda olmuştu hocam