🔥İndirim Ugreen 4 Portlu 3.0 USB Çoğaltıcı 530 TL

XanthiN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
550
Peşin fiyata 3 taksit. Kaliteli ürün, dip fiyata yakın. AKAKÇE -- Diğer resimlerine buradan bakabilirsiniz.

1769782490888.webp

Kullanıyorum memnunum ihtiyacı olan kaçırmasın. 19 Ağustos 2025 tarihinde 679 TL'ye almışım.

Hocam bu tarz bir ürünü TV'de kullanan var mı? Sonuç nedir? Ona göre alacağım.

Bende kullanıyorum memnunum. Arkasında güç girişide var ve bu bağlantıyı kullanırsanız çoklu bağlantılarda veya güç çeken cihazlarda sorun yaratmıyor. Bazı modellerinde micro usb bazılarında ise type c oluyor.

Bende kullanıyorum memnunum. Arkasında güç girişide var ve bu bağlantıyı kullanırsanız çoklu bağlantılarda veya güç çeken cihazlarda sorun yaratmıyor. Bazı modellerinde micro usb bazılarında ise type c oluyor.
O giriş ne işe yarıyor? Onu bagladigimizda usb portlarinin gucu mü artıyor yani doğru mu anladim ?

O giriş ne işe yarıyor? Onu bagladigimizda usb portlarinin gucu mü artıyor yani doğru mu anladim ?
Diyelim ki eski tip 2 / 4 TB+ HDD bağladın bunu çalıştıramayabilir. Konnektörden güç beslemesi yapıyorsun o zaman açıyor.

Diyelim ki eski tip 2 / 4 TB+ HDD bağladın bunu çalıştıramayabilir. Konnektörden güç beslemesi yapıyorsun o zaman açıyor.
Hmm eyvallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kupon da var bende 430tlye alabiliyom da ihtiyacim yok ya pek 😅

Beyazı pert oldu geçtiğimiz sene içinde. Hatta üzerinden takılı bir usb disk kontrolcüsünü de yanında götürdü. Ugreen'den beklemezdim ama adaptörle ilgili bir sıkıntı nedeni ile olmuş olabilir. Adptörünü de çok fazla kullanmıyorum artık.

Bildiğiniz bu ürüne uygun kupon var mı?

Beyazı pert oldu geçtiğimiz sene içinde. Hatta üzerinden takılı bir usb disk kontrolcüsünü de yanında götürdü. Ugreen'den beklemezdim ama adaptörle ilgili bir sıkıntı nedeni ile olmuş olabilir. Adptörünü de çok fazla kullanmıyorum artık.
ne bağladığınızda olmuştu hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,215
Üyeler
188,542
Son üye
mamiaksr
Geri