Bursalı_Genç16
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 384
Maalesef ki 6 ay önce Mastercard olan Ziraat Bankası kartımı bankamatiğin yutması sonucu TROY kart kullanmak zorunda kaldım başıma böyle bir olay ilk defa geldiği için yeniden Mastercard gönderirler diye düşündüm ama öyle olmadı maalesef ki Zarf'ı açtığımda gelen maalesef ki TROY karttı o günden bugüne TROY karttan hiç memnun kalmadım üstelik bu kartı bana sormadan göndermeleride ayrı bir konu.
TROY kart ile doğru düzgün ödeme yapılmıyor maalesef ki genelde bir şey alacağım zaman Akbank axses Mastercard'ı kullanıyorum o da olmasa kredi kartı kullanamayacaktım işin kötü yanı TROY kartı bankalar değiştirmiyorda iptal ediyorsun gelen yine TROY kart insanların bu kartı kullanmasını istiyorlar ancak bu şekilde olmaz.
Bir kart 6 ayda hiç mi ilerleme göstermez.
Yazımı okuyan herkese çok teşekkür ediyorum iyi günler diliyorum.
TROY kart ile doğru düzgün ödeme yapılmıyor maalesef ki genelde bir şey alacağım zaman Akbank axses Mastercard'ı kullanıyorum o da olmasa kredi kartı kullanamayacaktım işin kötü yanı TROY kartı bankalar değiştirmiyorda iptal ediyorsun gelen yine TROY kart insanların bu kartı kullanmasını istiyorlar ancak bu şekilde olmaz.
Bir kart 6 ayda hiç mi ilerleme göstermez.
Yazımı okuyan herkese çok teşekkür ediyorum iyi günler diliyorum.