TROY kart reziliği ve Sorunları

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
384
Maalesef ki 6 ay önce Mastercard olan Ziraat Bankası kartımı bankamatiğin yutması sonucu TROY kart kullanmak zorunda kaldım başıma böyle bir olay ilk defa geldiği için yeniden Mastercard gönderirler diye düşündüm ama öyle olmadı maalesef ki Zarf'ı açtığımda gelen maalesef ki TROY karttı o günden bugüne TROY karttan hiç memnun kalmadım üstelik bu kartı bana sormadan göndermeleride ayrı bir konu.
TROY kart ile doğru düzgün ödeme yapılmıyor maalesef ki genelde bir şey alacağım zaman Akbank axses Mastercard'ı kullanıyorum o da olmasa kredi kartı kullanamayacaktım işin kötü yanı TROY kartı bankalar değiştirmiyorda iptal ediyorsun gelen yine TROY kart insanların bu kartı kullanmasını istiyorlar ancak bu şekilde olmaz.
Bir kart 6 ayda hiç mi ilerleme göstermez.
Yazımı okuyan herkese çok teşekkür ediyorum iyi günler diliyorum.

1769789895458.webp

Bankayi arayıp kart yurt disinda gecmediginden visa kart talep ediyorum deyin göndersinler.

Belirtmezseniz troy yollarlar ben direk kapattim tekrar gönderdiler.

Maalesef ki 6 ay önce Mastercard olan Ziraat Bankası kartımı bankamatiğin yutması sonucu TROY kart kullanmak zorunda kaldım başıma böyle bir olay ilk defa geldiği için yeniden Mastercard gönderirler diye düşündüm ama öyle olmadı maalesef ki Zarf'ı açtığımda gelen maalesef ki TROY karttı o günden bugüne TROY karttan hiç memnun kalmadım üstelik bu kartı bana sormadan göndermeleride ayrı bir konu.
TROY kart ile doğru düzgün ödeme yapılmıyor maalesef ki genelde bir şey alacağım zaman Akbank axses Mastercard'ı kullanıyorum o da olmasa kredi kartı kullanamayacaktım işin kötü yanı TROY kartı bankalar değiştirmiyorda iptal ediyorsun gelen yine TROY kart insanların bu kartı kullanmasını istiyorlar ancak bu şekilde olmaz.

Alıntıyı görüntüle
Boşuna eziyet çekmişsin artık tüm yeni basılan talep edilen kartlar troy gönderiliyor. Kartın basımını gördüğün gibi visa yada master gönderin diyecektin bu kadar basit iş. Yada visa kart istiyorum masterkart istiyorum sorgulamıyorlar bile acıklama yapmaya gerek yok.

Alıntıyı görüntüle
Bendede aynı durum vardı mesela TürkNet peşin ödemede taksit yapamıyordum çözümü sanal kart oluşturup kullanarak çözdüm yurt dışı harcamaları için bu durum geçerli olur mu bilmiyorum çünkü denemedim

Nete gerek yok. Troy hiç bir yerde geçmiyor, kullanamıyorum Master istiyorum deyin hemen hallediyorlar. :D Aynısını bende yaşadım çünkü. :D Ama alamadım bir türlü şubeye gittiği için. :D
Benim kartın son kullanma dolmuş oto kart basmıslar bir baktım troy aradım hemen iptal edilip visa olarak gönderildi tak tak yapıkredi.

Artık net bir talepte bulunacağım
banada troy gönderdiler 5-6 ay idare etdim ama sonra dedim ki benim bu kartımı kaaptın mastercard gönderin bunu dedikten sonra mutlaka kısa bitir yoksa 30-40 dk boyunca konuştuğumu bilirim telefonda mastercard için

Benim kartın son kullanma dolmuş oto kart basmıslar bir baktım troy aradım hemen iptal edilip visa olarak gönderildi tak tak yapıkredi.

Yav her yerde geçse zaten sıkıntı yok. Yurt dışından bir şey alacağım yok. Kabul etmiyor. Anlaşmalarını yapsın, kullanabilelim. Eyvallah o zaman kullanayım bende.

Yav her yerde geçse zaten sıkıntı yok. Yurt dışından bir şey alacağım yok. Kabul etmiyor. Anlaşmalarını yapsın, kullanabilelim. Eyvallah o zaman kullanayım bende.
Ya sırf troy kart kullanılıyor denilmek için böyle uygulama yapmıslar basılan direk troy bir işe yaramıyor amazondan ürün alamıyorum düzeltilse tabii ki kullanmak isterim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,293
Üyeler
188,227
Son üye
Sametsen677
Geri