Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Aynı kafadayım , alasım var ama fiyatları görünce diyorum ya oynamazsan, ya vakit geçirmezsen bu kadar para vermeye değecek mi ? sonra vazgeçiyorum almaktan :D
Bir de fiyatların daha da artma riski var, yani batık durum daha da batabilir. Bu da al diye zorluyor bir yandan.

Bir de fiyatların daha da artma riski var, yani batık durum daha da batabilir. Bu da al diye zorluyor bir yandan.
Aynen öyle iki arada bir derede kalıyorsun. Ama oyun oynamasam bir şey kaybeder miyim diye düşünüyorum da zamanım cok fazla yok oyun için. O yüzden almasam bir şey kaybetmem. İş+spor beni bitiriyor zaten. Almasam da üzülmem yani . Bakalım şu an duruma göre artık. Krizler çıktıkça fiyat arttıkça insan almak istemiyor. Krizler öncesi fiyatlar aklıma geliyor bir yandan o zaman niye almadın diye :D

9800x3d ve 9070xt li 1000w psu artı monitörlü sistem için hem elektrik dalgalanmasını önlesin hem de bir dakika kadar pc kapatma süresi veren ups bakıyorum. Shin. 1000va olan bu anlam da yeterli olurmu arkadaşlar?

Piyasadaki en ucuz fiyatlar bile değil diğer sitelerin normal fiyatlarının üstüne koymuşlar baktığım ürünü, hala nasıl bu kadar popüler.

5060ti 8gblı sisteme o para verilmez hocam bunu al geç itopya yan çar açmış

Geri