9070XT vs 5070Ti Hakkında

Kutudan bozuk bile çıkabiliyor. AMD alacaksanız Amazon gibi kolay iade edebileceğiniz yerden alın.
Amazondan alacaktım:) bozuk çıkacağını düşünmüyorum da coil whine dan korkuyorum Sapphire pulse model alacağım. Ayrıca Amazon değişim de nasıl? 2 yıl içinde bir sorun ya da coil whine vb. çıkarsa uğraştırmadan değişim yaparlar mı?

Video editörü, oyun oynayan, yayın açmak isteyen birisi olarak ben 9070xt tercih ettim. Aralarında 6k olsa nvidia tercih edilirdi ancak aradaki o kadar farka değecek emin olun bir şey yok. AE ten edit yapmıyorsanız veya spesifik nvida özelliğine veya cuda yazılımına ihtiyacınız varsa tercih etmen gerekir. Aradaki farkı işlemci ,depolama veya ram e vermeyi daha mantıklı buluyorum. Bu arada bazı kısımlarda 9070xt nin geçtiği kısımlar oluyor, o yüzden edit işleriyle uğraşıyorsan, kullandığın codeclere veya formatlara göre performans farkı oluyor. Sadece oyun için düşünüyorsan 9070xt yi al geç hiç düşünme bile. https://www.pugetsystems.com/labs/articles/amd-radeon-rx-9070-xt-content-creation-review/

Önceden ülkemize asus rog tuf tüm ekran kartlarını getirirdi fakat şimdi hiçbiri bulunmuyor sebebi nedir? Konuyla ilgili olarak da 9070xt nitro modeline bakıyordum hiçbir yerde bulamıyorum.
Dün gece nitro amazon depo ya geldi 36K dan alsam mı diye düşünürken gitti. Gelirse bu sefer kaçırmam ve ya taichi alacağım

Amazondan alacaktım:) bozuk çıkacağını düşünmüyorum da coil whine dan korkuyorum Sapphire pulse model alacağım. Ayrıca Amazon değişim de nasıl? 2 yıl içinde bir sorun ya da coil whine vb. çıkarsa uğraştırmadan değişim yaparlar mı?
aynı modeli tercih ediyorum, yatay kullanıyorum ve şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım. 2 ay oldu

Değişim hakkınız amazonda 30 gün sonrası garantinin işi. Ben pulse 9060xt aldım coilwhine var değişim çıkmadı sadece iade çıktı. Yüksek fiyatlı ürünlerde değişim çıkmayabiliyormuş. İadeye yolladım 10 gün oldu bekliyorum.

keşke alsaydınız hocam ben de öyle bir şey bekliyorum

Yanlış Bilgilendirme
Coil Whine çıkma ihtimali kesin gibi bir şey çünkü aşırı güç tüketen verimsiz bir kart. 30 gün içinde koşulsuz iade var Amazonda, 30 günden sonra garanti ilgilenir ama değişim yapacaklarını sanmam. Şahsen aradaki performans farkı çok fazla olmadığı için 5070 tercih ederdim, en azından Coilwhine veya başka bir sorun çıkma ihtimali çok daha az.

Coil Whine çıkma ihtimali kesin gibi bir şey çünkü aşırı güç tüketen verimsiz bir kart. 30 gün içinde koşulsuz iade var Amazonda, 30 günden sonra garanti ilgilenir ama değişim yapacaklarını sanmam. Şahsen aradaki performans farkı çok fazla olmadığı için 5070 tercih ederdim, en azından Coilwhine veya başka bir sorun çıkma ihtimali çok daha az.
hocam biraz fazla acımasız, alt yapısı olmayan eleştiride bulunuyorsun 9070xt konusunda :D Hayatım boyunca nvidia kulanan biri olarak geçtiğimde bahsettiğin hiçbir sorunu yaşamadım. Karta aynı zamanda undervolt yapıp 250 270 watt çekmesini sağlayabiliyorsun aynı performansı alarak. 5070le performans farkı çok fazla demek, 5070ti ile 5080 in performans farkı çok fazla değil demek gibi. 5070ti ile eşdeğer bir kart, bazı kısımlarda 9070xt öndeyken bazı kısımlarda 5070ti önde. Yazılım kısmını bence kesinlikle geliştirmesi gerekiyor amd nin katılıyorum, saçma yazılımsal alışık olmadığım durumlarla karşılaşıyorum ama çözümünüde bulup yapabiliyorum kolaylıkla.

Birisi bana cahile anlatır gibi 2 kart arasındaki farkı anlatabilir mi
Nvdia kalitesi amd sorunları diyebilirim. İkinci elde satarken fiyat farkı vs vs Fps olarak pek fark yok.

9070xt nitro modeline bakıyordum
Bence en iyi amd kartı ama bu fiyata alınır mı bilmiyorum.. 41k çok be abi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende nitrosu var cw hiç yok.

PARAN VARSA OYUN HARİCİ YAZILIM VS İÇİN VARSA CUDA İLE (5070Tİ)
PARAN AZ PERFORMANS İÇİN ARIYORSAN (9070XT)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,460
Üyeler
188,249
Son üye
vipiptvtr
Geri