Şu resimde 5060 ile kıyaslamak cok dogru değil, vramin yettiği durumda nasıl bir fps aldığını bilmiyoruz ama 5060ti 8 ve 16 farkına bakarak 8gb vramin yetmedigini görebiliriz.
Şu resimde 5060 ile kıyaslamak cok dogru değil, vramin yettiği durumda nasıl bir fps aldığını bilmiyoruz ama 5060ti 8 ve 16 farkına bakarak 8gb vramin yetmedigini görebiliriz.
Sen siyahını al yarın bir gün kasaya bakmayacaksın bile.Birebir aynı soğutma performansı sadece biri beyaz ve rgbli. 370 lira fark var. Siyah kasada beyaz nasıl durur acaba diyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hadi bee
Sen siyahını al yarın bir gün kasaya bakmayacaksın bile.
Peki siz olsanız bu fiyatlara giriş seviye 9060xt alır mıydınız. Vatan indirimi vs beklenir mi yoksa neolacağı belli olmaz 9 taksit al geç mi diyosunuzO zaman şansına küs, pulse en mantıklı seçenek
hocam valla bura türkiye ne olacağı belli olmuyor, para da ekstra değerli ülkemizde dikkatli harcamak gerekiyor. ekran kartı önceliğin varsa bir süre bekleyebilirsin zaten 9060xt fiyatı şuan doydu, en yüksek seviyesinde. eğer sistem alacaksan şunun fiyatı güzel:Peki siz olsanız bu fiyatlara giriş seviye 9060xt alır mıydınız. Vatan indirimi vs beklenir mi yoksa neolacağı belli olmaz 9 taksit al geç mi diyosunuz
pulse diyorsan evet alırdım, 9070xt pulse aldım iyi baya. giriş seviyesi falan ama hem fanlar sessiz hem kart serin hem de cw yok. bu paraya ptm 7950 kullanan başka gpu yok zatengiriş seviye 9060xt alır mıydınız.
Pure un pulseden ne gibi eksiği var. Neden pure alınmazhocam valla bura türkiye ne olacağı belli olmuyor, para da ekstra değerli ülkemizde dikkatli harcamak gerekiyor. ekran kartı önceliğin varsa bir süre bekleyebilirsin zaten 9060xt fiyatı şuan doydu, en yüksek seviyesinde. eğer sistem alacaksan şunun fiyatı güzel:
![]()
GG KNOW-9060XT / AMD Ryzen 5 7600 / XFX Radeon RX 9060 XT OC 16GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / OEM PAKET |GAMERGEN.COM
GG KNOW-9060XT / AMD Ryzen 5 7600 / XFX Radeon RX 9060 XT OC 16GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri ile GAMER.GEN.TR'dewww.gamer.gen.tr
pulse diyorsan evet alırdım, 9070xt pulse aldım iyi baya. giriş seviyesi falan ama hem fanlar sessiz hem kart serin hem de cw yok. bu paraya ptm 7950 kullanan başka gpu yok zaten
pure alınmaz demedim, siyah istiyorsun diye pulse üzerinden gittim. pure beyaz, rgb detayı var, ve biraz daha iyi soğutma performansı var. alınmaz değil ama fiyatına göre değerlendirmek lazım.Pure un pulseden ne gibi eksiği var. Neden pure alınmaz
Faizsiz 9 taksit mi göremedim deSAPPHIRE PULSE AMD RADEON™ RX 9060 XT GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DP GPU, Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SAPPHIRE PULSE AMD RADEON™ RX 9060 XT GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DP GPU, Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.euAklımda 9 taksit olduğu için bu kartlardan birini almak var.SAPPHIRE PURE AMD RADEON™ RX 9060 XT GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DP GPU, Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SAPPHIRE PURE AMD RADEON™ RX 9060 XT GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DP GPU, Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Sarı sitede de kapalı kutu 5060a 14k istiyor. Arada 5,5k fark ve mfg 5060ı bazı oyunlarda 9060xt nin çok önüne atıyor. Ram krizinden dolayı da 16gb ekran kartları ilerde makası daha çok açar diye bekliyorum. Kartı ayrıca 2k da kullanmayı düşünüyorum. Bütçeyi bu kadar artırmaya gerek var mı kafam çok karışık
Çoğu karta peşin 9 taksit varFaizsiz 9 taksit mi göremedim de
Yok hocam göremedim ben prime üyesi değilim ondan Olabilir miPure modeli var bende şık duruyor ve çoğu sitede pure modelin daha kaliteli olduğu vs yazılıyor
Çoğu karta peşin 9 taksit var
Evet muhtemelen o yüzdenYok hocam göremedim ben prime üyesi değilim ondan Olabilir mi