🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Tekrar gelmiş bot begenmedi modeli ellam. Bu ürün dandik model ama 43k diye sanırım biri bırakıyor diğeri alıyor oto :D
ben de gördüm alacaktım da vaz geçtim prime 5070 ti veya güzel bi fiyata 9070 xt düşerse onu bekliyecem

ben de gördüm alacaktım da vaz geçtim prime 5070 ti veya güzel bi fiyata 9070 xt düşerse onu bekliyecem
Prime 47 48k ya düşüyor arada 5k var ya ikisi de aynı kalemde kart bence sff denilmese de prime da sff kart c... kadar :D

Geçen gece 36K ya nitro düştü 2. El alamadım düşünürken kaçırdım acaba beklesem mi yoksa 40K ya taichi mi alsam amazondan bilemedim

Prime 47 48k ya düşüyor arada 5k var ya ikisi de aynı kalemde kart bence sff denilmese de prime da sff kart c... kadar :D
2 farklı prime kullandım 5000 serisinde, mükemmel kartlar, ne cw var ne fan sesi duyuluyor adam akıllı, arkadaşım da prime almıştı onda da 0 cw 0 sıcaklık sorunu, gigabyte da termal sorunu vardı çözülmüş versiyon mu çözülmemiş versiyon mu geleceği belli değil o yüzden pas geçtim ben gigabyte'ı 5000 serisinde, prime 2.5 slot termal değiştirme sorunu yok çünkü ptm kullanıyor, 66 derece civarı geziyor kasa hava akışı iyiyse

2 farklı prime kullandım 5000 serisinde, mükemmel kartlar, ne cw var ne fan sesi duyuluyor adam akıllı, arkadaşım da prime almıştı onda da 0 cw 0 sıcaklık sorunu, gigabyte da termal sorunu vardı çözülmüş versiyon mu çözülmemiş versiyon mu geleceği belli değil o yüzden pas geçtim ben gigabyte'ı 5000 serisinde, prime 2.5 slot termal değiştirme sorunu yok çünkü ptm kullanıyor, 66 derece civarı geziyor kasa hava akışı iyiyse
Evt sorunun çözülmüş modeli v2 olarak geçiyormuş . Jel akma sorunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus un 2 elde piyasası çok iyi kolay alıcı bulunuyor diye yoksa o da fena değil
ikinci elde en ucuz garantisiz 5070ti şuanda 40 43k aralığında asus piyasası güzel evt ama 5 6k fazla para demek 2 sene sonra asus deperlencek okey ama 5070ti ne olacak kim bilir :D zaten yamyam botlardan kalmaz böle inen ürünler max sepete at ödemede sorun yaşa. geçenki 5080 shadow 58k gibi.

Son düzenleme:
Geçen gece 36K ya nitro düştü 2. El alamadım düşünürken kaçırdım acaba beklesem mi yoksa 40K ya taichi mi alsam amazondan bilemedim
asus prime 9070 xt gelmiş 34k dan yeni gibi istiyorsan bi bak

Evt sorunun çözülmüş modeli v2 olarak geçiyormuş . Jel akma sorunu

ikinci elde en ucuz garantisiz 5070ti şuanda 40 43k aralığında asus piyasası güzel evt ama 5 6k fazla para demek 2 sene sonra asus deperlencek okey ama 5070ti ne olacak kim bilir :D zaten yamyam botlardan kalmaz böle inen ürünler max sepete at ödemede sorun yaşa. geçenki 5080 shadow 58k gibi.
zaten alamamıştım gigabytı çaktırma :LOL:

asus prime 9070 xt gelmiş 34k dan yeni gibi istiyorsan bi bak

zaten alamamıştım gigabytı çaktırma :LOL:
Hocam xt tepe model bakıyım sıcaklık ve ses sorunu olmayan. Zaten olurda CW falan denk gelirse iade edip 5070ti bakacağım onda da aynı sorun olursa 6800xt ye devam ederim bir üst seri beklerim

yeni hesap açınca 150 kupon veriyordu artık kalktı mı o bilginiz var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,191
Üyeler
189,808
Son üye
shihijikata
Geri