- Reaksiyon skoru
- 75
Arkadaşlar rtx 5080 mi alınıır yoksa rx 9070 xt ekran kartımı
nvidia daha iyi driver vs. olarak ama F/P olarak diyosan kesinlikle 9070xt. neredeyse aynı performans (taş çatlasa %15 fark) için 2 kat verilmezArkadaşlar rtx 5080 mi alınıır yoksa rx 9070 xt ekran kartımı
driver konusunda amd de çok gelişti ama karar veremedim rtx 5080 çok güçlü kart olduğu için çekiyo kendinenvidia daha iyi driver vs. olarak ama F/P olarak diyosan kesinlikle 9070xt. neredeyse aynı performans (taş çatlasa %15 fark) için 2 kat verilmez
var hocam bakacağım bi araştırmadayımParan varsa 5080 al tabi
yok amd eskisi gibi değil zaten driverları baya iyileşti. ama yine de az biraz kullanıcı şikayetçi bi de teknolojileri kötü :/ (teknolojileri kötü değil de desteklenmiyor diyelim)driver konusunda amd de çok gelişti ama karar veremedim rtx 5080 çok güçlü kart olduğu için çekiyo kendine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
var hocam bakacağım bi araştırmadayım
nvidia dlss 4.5 çıkmış nasıl açılıyor o hocam rtx 5080 alırsam eğer onu nasıl açıcamyok amd eskisi gibi değil zaten driverları baya iyileşti. ama yine de az biraz kullanıcı şikayetçi bi de teknolojileri kötü :/ (teknolojileri kötü değil de desteklenmiyor diyelim)
bi ara 7900xt kullandım mükemmel bir karttıPara varsa nvidia
Gariban dostu amd
cs2 valo pubg ets2Ne oynuyorsunuz?
5080 alıcam gibi duruyo bakalım hayırlısıÇok para nvidia amd her türlü tabi yapacağın işe bağlı.