Ugreen M.2 Sata NGFF SSD USB 3.1 5 Gbps Type-C Gen1 B-Key M+B Key Disk Kutusu 999tl

"NGFF SSD NVME değil" bu ne demek hocam? ürün alınır mı bu arada?

PNY NVMe pci gen3 x4 1tb ssdm var satmaya çalıştım ama satamadım bende kendim kullanmak istiyordum böyle bir şey ile tam kapasitede kullanabilir miyim?

PNY NVMe pci gen3 x4 1tb ssdm var satmaya çalıştım ama satamadım bende kendim kullanmak istiyordum böyle bir şey ile tam kapasitede kullanabilir miyim?
Screenshot 2026-01-31 at 21-29-34 Ugreen M.2 Sata NGFF SSD USB 3.1 5 Gbps Type-C Gen1 B-Key M...webp

nvme desteklemiyor ngff satayı bende bilmiyorum resimlerinde gördüğüm için yazıyorum.

M2 Sata olanlar için kısacası diğerleri çalışmaz. Bunlar genel olarak ucuz zaten bu pahalı geldi.

M2 Sata olanlar için kısacası diğerleri çalışmaz. Bunlar genel olarak ucuz zaten bu pahalı geldi.
model önerin var mı peki ne almam lazım? bilindik markalardan fp bi şey lazım

NGFF destekleyeni ilk defa görüyorum ve bunu kim alıp kullanıyordur acaba, gördüğüm kadarıyla hep kullanılan NVME M2 oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

model önerin var mı peki ne almam lazım? bilindik markalardan fp bi şey lazım
Hocam bende beikell marka var, yurtdışından 2 tane almıştım ve memnunum ama artık sipariş edemiyoruz heralde ve türkiyede kaliteli NVME satan yok galiba, bi DARK marka gördüm ama o da kötüdür gibi. 2.si evde kaldı, imkan olsa onu size gönderebilirdim 😁

Son düzenleme:
Bir süredir belkin m2 kutusunu kullanıyorum usb 3.2 gen 2 amazondan almıştım geçen senelerde 1050 mb hızında tavsiye edilir

juo metal olan modeli tavsiye derim sorunsuz kullanıyorum. Oyunlarımın bir kısmı da orda baya memnunum.
https://www.hepsiburada.com/juo-usb...vme-m-2-sata-ssd-disk-kutusu-pm-HBC0000812TDL bu mu?

NGFF destekleyeni ilk defa görüyorum ve bunu kim alıp kullanıyordur acaba, gördüğüm kadarıyla hep kullanılan NVME M2 oluyor.

Hocam bende beikell marka var, yurtdışından 2 tane almıştım ve memnunum ama artık sipariş edemiyoruz heralde ve türkiyede kaliteli NVME satan yok galiba, bi DARK marka gördüm ama o da kötüdür gibi. 2.si evde kaldı, imkan olsa onu size gönderebilirdim 😁
sağlık olsun hocam düşünmen yeter

1 ay önce bunun 10 gbps olan versiyonunu 700 küsüre almıştım gayet memnunum ama fiyatı bilemedim bu tip ürünleri kaliteli markalarda bulmak bazen zor olabiliyor piyasada olmuyor bulmuşken almak lazım ama aceleniz yoksa takip listesine felan ekleyip düşmesini bekleyedebilirsiniz

bu arada bilmeyenler de olabilir 5 ya da 10 gbps demek saniyede 10 gigabyte hız anlamına gelmiyor hesaplamak için 8 de 1 ini almanız gerekiyor örneğin 5 gbps için yaklaşık 600 mb/sn 10 gbps için yaklaşık 1200 mb/sn hız demek ve ben şuan 10 gbps kutu ile dahi 1200 hızlara çıkamıyorum en fazla okumada 900 mb/sn yazmada da 700 mb/sn civarında bir hız alıyorum diye hatırlıyorum

İşe yaramaz. Ayrıca başlığa fiyat bilgisini eklersen sevinirim.

1 ay önce bunun 10 gbps olan versiyonunu 700 küsüre almıştım gayet memnunum ama fiyatı bilemedim bu tip ürünleri kaliteli markalarda bulmak bazen zor olabiliyor piyasada olmuyor bulmuşken almak lazım ama aceleniz yoksa takip listesine felan ekleyip düşmesini bekleyedebilirsiniz

bu arada bilmeyenler de olabilir 5 ya da 10 gbps demek saniyede 10 gigabyte hız anlamına gelmiyor hesaplamak için 8 de 1 ini almanız gerekiyor örneğin 5 gbps için yaklaşık 600 mb/sn 10 gbps için yaklaşık 1200 mb/sn hız demek ve ben şuan 10 gbps kutu ile dahi 1200 hızlara çıkamıyorum en fazla okumada 900 mb/sn yazmada da 700 mb/sn civarında bir hız alıyorum diye hatırlıyorum
Zaten sata ssd takacaksın içine 5gbps olması normal

İşe yaramaz. Ayrıca başlığa fiyat bilgisini eklersen sevinirim.

Zaten sata ssd takacaksın içine 5gbps olması normal
hocam sata ssd derken tam anlayamadım ama bunlara m formunda ssdler takılıyor ve çok yüksek hızlara çıkıyorlar bendeki ssd nin çıkabileceği maksimum hızlar 7000 mb/sn ama ben 700 mb/sn de kullanmış oluyorum sırf taşınabilir olsun diye yani ssd nin desteklediği hızın 10 da 1 ini ancak kullanabiliyorum

Geri