Laptop ne zaman bakıma gönderilir?

BeXeS

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar merhaba cihazım GameGaraj Slayer X5-t 5050 versiyonu. Cihazı 2025'in eylül ayında aldım. Bu sene haziran, Temmuz gibi garantiye iç-dış temizlik + termal macun değişimi olmak üzere bakıma yollamayı düşünüyorum sizce erken mi olur? Ayrıca GameGaraj'ın servisi nasıl? Servise herhangi bir cihazını yollayıp sorun yaşayan oldu mu?

Arkadaşlar merhaba cihazım GameGaraj Slayer X5-t 5050 versiyonu. Cihazı 2025'in eylül ayında aldım. Bu sene haziran, Temmuz gibi garantiye iç-dış temizlik + termal macun değişimi olmak üzere bakıma yollamayı düşünüyorum sizce erken mi olur? Ayrıca GameGaraj'ın servisi nasıl? Servise herhangi bir cihazını yollayıp sorun yaşayan oldu mu?
Sıcaklık değerlerini takip et , aldığın zamandaki değerler ile en son arasında çok fark olursa cihaz ısınırsa göndermek daha mantıklı, sonuçta cihaz ısınmayla veya işlem hızıyla kendini belli eder.

Garanti bitmeye yakın yollarsın.

El yatkınlığınız varsa kendiniz yapın bence bilgisayardan mahrum kalmanıza değmez.

2 yıl önce excalibur laptopumu termal pad değişsin diye bakıma gönderdim el ile elleyince tuz gibi oluyordu. Macun değiştirip yollamışlar. Normalde kendim yaparım bakımları ama pad pahalı diye göndereyim dedim, boşa zaman kaybettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,221
Üyeler
189,048
Son üye
Serhat Sarıkaya
Geri