Kulak üstü oyuncu kulaklığı tavsiyeleri

askdkdme

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
7500
Merhabalar, bir kulak üstü oyuncu kulaklığı arıyorum. Yaklaşık 1 ay önce elimde hyperx cloud 3 vardı bi cızırtı gelmeye başlamıştı bende bende açıkcası elden çıkardım. şuan yeni bi kulaklık arayışı içerisindeyim isteklerim ise şu yönde:

1 kumaş pedli olsun
2 mikrofon kalitesi iyi olsun
3 kablolu+kablosuz/bluetooth olarak kullanabileyim

önrileriniz var ise çok memnun olurum.

Not: 2 yıl önce kadar yanlışlıkla kırmadan önce razer barracuda x 2022 kullanıyodum tekrardan onu almak gibi bir fikrim var ama şuan bütcem 6 7 bin tl (zorlarsam 8) bu bütceyle ondan daha iyi bir kulaklık bulabilir miyim diye düşündüğüm için buraya başvurdum.

Kumaş istiyorsan bu alınabilir.

Ayrıca Mchose X9 (çok incelemesi yok) videolardan gördüğüm kadarıyla Razer'ın çoğu kulaklığında yaptığı gibi kulağa değen kısımlarında serin bir kumaş yüzey kullanmış. Forumda kullananlar belki yazacaktır. Eğer öyleyse o da alınabilir. Açıkcası iç kısmı kumaş ve serinse, düz kumaştan daha konforlu oluyor bence. Düz kumaşlar terletmese de bence derinin içindeki hafızalı sünger kadar konforlu olmuyorlar. @swan

Risk alayım diyorsan şöyle de bir ürün var. Büyük ihtimalle kumaş ped değil, ama mikrofon kalitesi belirttiği lisans vb. iyi gibi duruyor.

Gaminggen şu ürünleri inceleme yapanlara göndermesi gerekiyor. Hiçbir bilgimiz yok böyle satış yapamazlar.

Kumaş istiyorsan bu alınabilir.

Ayrıca Mchose X9 (çok incelemesi yok) videolardan gördüğüm kadarıyla Razer'ın çoğu kulaklığında yaptığı gibi kulağa değen kısımlarında serin bir kumaş yüzey kullanmış. Forumda kullananlar belki yazacaktır. Eğer öyleyse o da alınabilir. Açıkcası iç kısmı kumaş ve serinse, düz kumaştan daha konforlu oluyor bence. Düz kumaşlar terletmese de bence derinin içindeki hafızalı sünger kadar konforlu olmuyorlar. @swan

Risk alayım diyorsan şöyle de bir ürün var. Büyük ihtimalle kumaş ped değil, ama mikrofon kalitesi belirttiği lisans vb. iyi gibi duruyor.
ben almıştım da yurt dışı kargo sırasında ürün zarar görmüş nasıl olduysa bende tekrar al filan yetişmez diye alamadım Türkiye'de baktım yok gibi varsada 1bin tl civarında şuan üzerindeki deri kumaş normal kumaşlardan bir tık daha kaliteli hissdettiriyor

bende mchose v9 pro var ve gayet memnunum (maşallah) ve her hangi bir sıkıntı olmadı tek içimde ukde kalan o ped olayı

ben almıştım da yurt dışı kargo sırasında ürün zarar görmüş nasıl olduysa bende tekrar al filan yetişmez diye alamadım Türkiye'de baktım yok gibi varsada 1bin tl civarında şuan üzerindeki deri kumaş normal kumaşlardan bir tık daha kaliteli hissdettiriyor

bende mchose v9 pro var ve gayet memnunum (maşallah) ve her hangi bir sıkıntı olmadı tek içimde ukde kalan o ped olayı
X9 yanında ekstra kumaş ped falan geliyor mu?

Benim bahsettiğim şekilde ise de iş görür. Ben de ₺1500 aldığım Razer BlackShark V2 X var. Onun pedinin iç kısmı sert kumaş ve serin içindeki sünger de bayağı rahat oluyor. Kumaş ped H2002BG'den daha rahat mesela o.

Geri