🔥İndirim ASUS A32 PLUS | İTOPYA 4.681 ₺

Akvaryum isteyen alıp geçsin kasa baya güzel. Benim de kasa alasım var ama akvaryum kasalardan midem bulandı artık.

Anakartiniz MATX ise az daha ekleyip AP202 almak daha mantıklı gibi. Bu kasanın incelemelerini göremedim ama AP202 nin techpowerup da detaylı incelemesi mevcut ve hem CPU hem GPU anlamında üst seviye kasalardan bile şaşırtıcı derecede daha iyi sıcaklık değerleri sunuyor.

Ayrıca görsel olarak da hem kavisli camı hem de öndeki RGB hava ızgarası ile çok daha şık duruyor.

ATX anakartım olmasa Corsair 4000X den geçmeyi düşünebilirdim.

A21 plus aldım. havalandırması daha iyi gibi.
Temperli akvaryum kasalarda hava akışı 5-10 derece sıcak oluyor. Lakin iyi bir fan sistemi ile tolere edilir.

Anakartiniz MATX ise az daha ekleyip AP202 almak daha mantıklı gibi. Bu kasanın incelemelerini göremedim ama AP202 nin techpowerup da detaylı incelemesi mevcut ve hem CPU hem GPU anlamında üst seviye kasalardan bile şaşırtıcı derecede daha iyi sıcaklık değerleri sunuyor.

Ayrıca görsel olarak da hem kavisli camı hem de öndeki RGB hava ızgarası ile çok daha şık duruyor.

ATX anakartım olmasa Corsair 4000X den geçmeyi düşünebilirdim.
Zevk meselesi bence çok çirkin ap202. Ayrıca az daha ekle dediğiniz %50 daha :D

Alan arkadaşlar deneyimlerini en kısa sürede paylaşır mı? Fiyat değişmeden almayı düşünüyorum ve düşüncelerinizi merakla beklemekteyim.
Kanka reverse fanlar çok iyi hava üflüyor beklediğimden güçlüler estetik de güzel durdu alt tarafa fan almaktan vazgeçtim, bir sürü legom var keyfe göre koyacağım. Siyah beyaz daha görünüyor. Kare ama tatlı bir kasa tavsiye ederim

Ekler

• 1000020001.webp
    1000020001.webp
    1.1 MB · Hit: 38
  • 1000020002.webp
    1000020002.webp
    1.1 MB · Hit: 39
  • 1000020011.webp
    1000020011.webp
    1,019.7 KB · Hit: 38
Kanka reverse fanlar çok iyi hava üflüyor beklediğimden güçlüler estetik de güzel durdu alt tarafa fan almaktan vazgeçtim, bir sürü legom var keyfe göre koyacağım. Siyah beyaz daha görünüyor. Kare ama tatlı bir kasa tavsiye ederim
Sadece merakımdan bir kaç soru daha soracağım affınıza sığınarak. Üst 3x14cm fan sığar mı? Güç kaynağı konumu kablolama nasıl, beğendiniz mi anlamında? Elimde lian li fanlar mevcut kasam eksik sadece, fan kalitesi sesi kurulumu konularından ufakça bahseder misiniz tecrübenizi. Teşekkürler şimdiden 🙏🏻

14cm desteklemiyor maalesef hocam. güç kaynağı arka alt köşede onun yeri çok iyi dik takılıyor. Kablolama orta düzey diyebilirim çok rahat değil kötü de değil. Kasa içinden beyaz kelepçeler de çıkıyor. fan kalitesini beğendim lian li kullanmadım ama sessiz ve iyi cfmsi var arkasının da fotosunu atıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece merakımdan bir kaç soru daha soracağım affınıza sığınarak. Üst 3x14cm fan sığar mı? Güç kaynağı konumu kablolama nasıl, beğendiniz mi anlamında? Elimde lian li fanlar mevcut kasam eksik sadece, fan kalitesi sesi kurulumu konularından ufakça bahseder misiniz tecrübenizi. Teşekkürler şimdiden 🙏🏻

Ekler

• 1000020020.webp
    1000020020.webp
    1.4 MB · Hit: 19
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,307
Üyeler
188,738
Son üye