Bu sisteme en ideal monitör nedir?

qksthere

80+
Reaksiyon skoru
67
Sistem rtx 5070 12gb + ryzen 5 7500f bir sistem. Bu sisteme en ideal özellikler nelerdir? Kaç çözünürlük, kaç inç, kaç hz, kaç gecikme, nasıl panel? Fiyatı uçurup lükse kaçmakta istemiyorum ama bu fiyata ideal sorun çıkarmayacak bir monitör arıyorum.

Yerinizde olsam çok kötü bir monitör almazdım bu sisteme sağlam bir monitör yakışır.

Sistem rtx 5070 12gb + ryzen 5 7500f bir sistem. Bu sisteme en ideal özellikler nelerdir? Kaç çözünürlük, kaç inç, kaç hz, kaç gecikme, nasıl panel? Fiyatı uçurup lükse kaçmakta istemiyorum ama bu fiyata ideal sorun çıkarmayacak bir monitör arıyorum.
ne tarzda oyun oynayacağınıza ve bütçenize bağlı birkaç öneride bulunabilirim

Yerinizde olsam çok kötü bir monitör almazdım bu sisteme sağlam bir monitör yakışır.
Nasıl bir monitör yani özellikleri nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne tarzda oyun oynayacağınıza ve bütçenize bağlı birkaç öneride bulunabilirim
Hikaye oyunları ve AAA ağırlıklı oynarım ama bunun yanında FPS oyunları da oynarım illa.

Nasıl bir monitör yani özellikleri nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hikaye oyunları ve AAA ağırlıklı oynarım ama bunun yanında FPS oyunları da oynarım illa.
2k min 240hz 27inç yakışır

Ktc h27e6 aldım bendede aynı sistem var 12 bine çok memnunum öneririm kesinlikle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,785
Üyeler
188,319
Son üye
Legandtr
Geri