Daha önce monitör için tüketici hakem heyetine başvuran varmı?

sveaz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
848
merhabalar samsung oddysey g3 monitörümde kronik olarak ekran chipi yanma sorunu var şimdi tekrardan bozuldu ondan önce servise yollamıştım ekran değişimi yapıp geri vermişlerdi tekrardan yaşandığı için olay gemini bana tüketici hakem heyetine gidip şikayetçi olmamı ve misli ile değişim talebinde bulunmamı söyledi ama daha önce hiç başvurmadım daha önce başvuran veya tecrübesi olan varmı acaba yardımcı olabilirse sevinirim

Servisle görüştün mü? Kendi başına böyle bir karar alamazsın, ürün ikinci kez bozulduğu için seçme şansın var sadece. İstersen denk veya bir üst model istersen para iadesi istersen tamir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Servis sana istediğini vermezse THH'ye gidebilirsin sadece. Ayrıca hatayı en başta G3 gibi bir şey alarak yapmışsın.

Servisle görüştün mü? Kendi başına böyle bir karar alamazsın, ürün ikinci kez bozulduğu için seçme şansın var sadece. İstersen denk veya bir üst model istersen para iadesi istersen tamir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Servis sana istediğini vermezse THH'ye gidebilirsin sadece. Ayrıca hatayı en başta G3 gibi bir şey alarak yapmışsın.
monitörü ben almadım o yüzden bir şey diyemem servise daha gitmedim yarın gidicem ama daha önce böyle bir süreç başından geçen birisi varmı merak ettim nasıl ilerliyor diye

Bende merak ediyorum. Çok büyük olmasada ışık sızması olan bir monitörüm var. Servis sürecinin nasıl olacağını merak ediyorum. Bir yanım ver diyor. Bir yanım onun yokluğunu nasıl çekeceksin diyor.

monitörü ben almadım o yüzden bir şey diyemem servise daha gitmedim yarın gidicem ama daha önce böyle bir süreç başından geçen birisi varmı merak ettim nasıl ilerliyor diye
kanka benimde monitörümde çixgiler çıktı servise gönderdim panel değiştirip göndediler servis yetkilisiyle konuştuğumda bana ayno sprun tekrar yaşanırsa iade hakkımın olduğunu tekrar servise gönderebileceğimi söyledi bunlar haricinde mesela THHne başvurursam misli ile değişim yaptıklarını onayladı (asus)

Bende merak ediyorum. Çok büyük olmasada ışık sızması olan bir monitörüm var. Servis sürecinin nasıl olacağını merak ediyorum. Bir yanım ver diyor. Bir yanım onun yokluğunu nasıl çekeceksin diyor.
ışık sızmayan ips panel var mı ki çoğunda var ışık sızması

Seçimlik hakkında bir uyarı geçeyim kanunen bir üst model talep etme hakkınız yok. Seçimlik hakkınız ücret iadesi, değişim, ücretsiz tamiri ve benzer bir ürün ile değişimi olabilir. Eğer firmanın eline benzer bir model yoksa kendi tercihi olarak bir üst model seçenekler arasına sokabilir.

ışık sızmayan ips panel var mı ki çoğunda var ışık sızması
Fazla olmadıkça normal olduğunu söyleyenlerde var. Işık sızmasının kesin hata olduğunu söyleyen de. Keşke VA mı alsaydım diye düşünüyordum. Kuzenimde 27 2K Philips var VA panel. Yan yana aynı anda bakmadım ama sanki benimkinin renkleri daha iyiymiş gibi geldi. Onda açtım siyah bir ekran bir şey gözükmüyordu. Zaten en çok IPS panel kullanıcıları şikayetçi bu konuda.

Fazla olmadıkça normal olduğunu söyleyenlerde var. Işık sızmasının kesin hata olduğunu söyleyen de. Keşke VA mı alsaydım diye düşünüyordum. Kuzenimde 27 2K Philips var VA panel. Yan yana aynı anda bakmadım ama sanki benimkinin renkleri daha iyiymiş gibi geldi. Onda açtım siyah bir ekran bir şey gözükmüyordu. Zaten en çok IPS panel kullanıcıları şikayetçi bu konuda.
bende 2 tane var ips panel var, birini 13 yıl önce 500 liraya almıştım sıfır ışık sızması ve taş gibi hala çalışıyor, diğerini yeni aldım normal kullanımda belli olmasa da ışık sızması var, 3 farklı köşesinde de, sadece simsiyah sahnelerde belli olduğu için takılmıyorum pek, artık 2-3 yıla oledler ucuzlar da oled veya mini led monitör alırsak ıps panellerden kökten kurtulucaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,853
Üyeler
189,171
Son üye
cage*
Geri