FREEDOWS WİNDOWS KURULUMU YAPAMADIM YARDIM!

İnternetsiz bypass kısmını anlamadım hocam :) ama diğer dediğin hususları deneyeceğim. Bir de windows10 mu 11 mi kurmalıyım?
guncellemele hatası aldıgın, kurulum esnasında mı alıyorsun? masaustu gelmeden son guncelleme ekranı.
eger boyle bir durum soz konusu ise:
bypass tpm, nro yapmana ve interneti kesmene gerek kalmaz.
buradaki iso 24h2 dir. w10 gibi direk kurulum yapar,yerel hesap ile masaust gelir..

guncellemele hatası aldıgın, kurulum esnasında mı alıyorsun? masaustu gelmeden son guncelleme ekranı.
eger boyle bir durum soz konusu ise:
bypass tpm, nro yapmana ve interneti kesmene gerek kalmaz.
buradaki iso 24h2 dir. w10 gibi direk kurulum yapar,yerel hesap ile masaust gelir..
Hayır windowsu kuruyorum masaüstü geldikten sonra windows update üzerinden güncelleme yapıyorum. Atıyorum 4-5 farklı şeyin güncellemesi var. Onları güncelliyor yeniden başlat diye şey çıkıyor. Yeniden başlatıyorum ve bu hatayı alıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kurulum esnası guncelleme mı bu,
yoksa masaustu gelip, guncelleme sonrası restart mı?
Masaüstü gelip sonrasında güncelleme yapınca oluyor.

Güvenli modda açmayı denedin mi?
Hayır denemedim hiç

Hayır windowsu kuruyorum masaüstü geldikten sonra windows update üzerinden güncelleme yapıyorum. Atıyorum 4-5 farklı şeyin güncellemesi var. Onları güncelliyor yeniden başlat diye şey çıkıyor. Yeniden başlatıyorum ve bu hatayı alıyorum.

Masaüstü gelip sonrasında güncelleme yapınca oluyor.

Hayır denemedim hiç
biosunu guncelle..
windows guncelleme yapma..
anakartın driver guncellemelerin indir, bunları kur.
restart yap.
sorun yasamazsan, windows guncellemeleri al..
suruculer kurulu oldugu için muhtemelen windows guncelleme ile surucu guncellemesi yapmaz..

biosunu guncelle..
windows guncelleme yapma..
anakartın driver guncellemelerin indir, bunları kur.
restart yap.
sorun yasamazsan, windows guncellemeleri al..
suruculer kurulu oldugu için muhtemelen windows guncelleme ile surucu guncellemesi yapmaz..
Teşekkür ederim şu an HDMI kablosu ile açtım bilgisayarı ve bios güncellemesi yapıyorum. Daha sonra tekrardan format atacağım ve dediklerini yapacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,853
Üyeler
189,171
Son üye
cage*
Geri