görmesi zor forumda fazla aktif değil bu aralar moderatörlere ulaşmaya çalışOlayın devamı var. Konuda da yazdığım gibi ilk mesajlardan sonra 2025 Eylül-2025 Aralık arası çokça konuşuyoruz Abdullah abi'yle. DM'yi direkt atmak hukuken sorun yaratabilir diye endişeleniyorum. Abdullah Abi'nin "selam kardeşim, bu ay meşguldüm ama bir dahaki ay söz hallediyoruz" tarzında mesajları da var. Ben yalan söylemem, eğer bu mesajlar yoksa Abdullah abi de konuyu gördüğünde söyler zaten.
Ortada DM yokken sana hak veremem veya asılsız diyemem. Ben sadece olabilecek şeyleri ve sonuçları yazdım.Olayın devamı var. Konuda da yazdığım gibi ilk mesajlardan sonra 2025 Eylül-2025 Aralık arası çokça konuşuyoruz Abdullah abi'yle. DM'yi direkt atmak hukuken sorun yaratabilir diye endişeleniyorum. Abdullah Abi'nin "selam kardeşim, bu ay meşguldüm ama bir dahaki ay söz hallediyoruz" tarzında mesajları da var. Ben yalan söylemem, eğer bu mesajlar yoksa Abdullah abi de konuyu gördüğünde söyler zaten.
@Mehmet YılmazBen forumda bir süredir aktif değildim. Moderatörleri tanımıyorum, etiketlerseniz çok güzel olur
Dilencilik değil aslında, bir durum için imza toplayıp başvurmak ve bunun sonucunda olumlu sonuç beklemek nasıl dilencilik değilse, zamanımızda gerçek dünyaya dönüşen sosyal medya'daki etkileşim muhabbeti de aynı önemde. İnsanlar 5000 i bırak 100 200 beğeni için yüzbinlerce lira yatırım yapıp bir beklenti içerisine giriyorlar. İşim bu olduğu için söylüyorum. Bu bir zamanlar trend olan bir içerik konseptiydi. Bu konseptte sözünü tutan çok marka oldu, ünlü oldu. Yabancılarda bile halen kaç bin, milyon beeğniye bunu yaparız diyip mrbeasttrn yabancı yayıncılardan söz alıp, sonuca ulaşan pek çok kişi var. Yeni dünya bu, dilencilik denilmesi için içerik konseptinden ziyade, bana pc ver diye dolanması lazımdı etrafta.Dostum ha sokakta elini açıp dilenmişsin ha bir grup insanın bir tuşa basması bahanesiyle abi bana sistem ver diye dilenmişsin bana göre ikisi de aynı. Dilencilik sanal olunca dilencilik vasfı değişmiyor bence.