Donanım Arşivi ile Yaşadığım Sorun

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Olaya gel forum çığırından çıkmış. Rüyaların saçmalık seviyesi. Biri arkadaşa emek olmadan yemek olmayacağını öğretmeli. Bu arada arabasını kaç beğeniye veriyormuş onuda sorsaydın. :kekw: Bu konu daha nasıl kapanmadı

Olayın devamı var. Konuda da yazdığım gibi ilk mesajlardan sonra 2025 Eylül-2025 Aralık arası çokça konuşuyoruz Abdullah abi'yle. DM'yi direkt atmak hukuken sorun yaratabilir diye endişeleniyorum. Abdullah Abi'nin "selam kardeşim, bu ay meşguldüm ama bir dahaki ay söz hallediyoruz" tarzında mesajları da var. Ben yalan söylemem, eğer bu mesajlar yoksa Abdullah abi de konuyu gördüğünde söyler zaten.
görmesi zor forumda fazla aktif değil bu aralar moderatörlere ulaşmaya çalış

Olayın devamı var. Konuda da yazdığım gibi ilk mesajlardan sonra 2025 Eylül-2025 Aralık arası çokça konuşuyoruz Abdullah abi'yle. DM'yi direkt atmak hukuken sorun yaratabilir diye endişeleniyorum. Abdullah Abi'nin "selam kardeşim, bu ay meşguldüm ama bir dahaki ay söz hallediyoruz" tarzında mesajları da var. Ben yalan söylemem, eğer bu mesajlar yoksa Abdullah abi de konuyu gördüğünde söyler zaten.
Ortada DM yokken sana hak veremem veya asılsız diyemem. Ben sadece olabilecek şeyleri ve sonuçları yazdım.

Abdullah Hacıgül her ne kadar bu iş üzerinde çalışmalar yapsa da sağa sola hediye edecek durumu olmayabilir bunu bilemeyiz. Evet biraz söz vermiş gibi olmuş ama bazı sebeplerinden ötürü gönderememiş olabilir. Bence bu konuyu açıp destek beklemen olmamış. Eğer gerçekten bu konu hakkında söz verdiyse arkasında duracağını düşünüyorum. Seninde fazla beklenti içine girmemen lazım olursa olur fazla zorlamana gerek yok.

Dostum ha sokakta elini açıp dilenmişsin ha bir grup insanın bir tuşa basması bahanesiyle abi bana sistem ver diye dilenmişsin bana göre ikisi de aynı. Dilencilik sanal olunca dilencilik vasfı değişmiyor bence.
Dilencilik değil aslında, bir durum için imza toplayıp başvurmak ve bunun sonucunda olumlu sonuç beklemek nasıl dilencilik değilse, zamanımızda gerçek dünyaya dönüşen sosyal medya'daki etkileşim muhabbeti de aynı önemde. İnsanlar 5000 i bırak 100 200 beğeni için yüzbinlerce lira yatırım yapıp bir beklenti içerisine giriyorlar. İşim bu olduğu için söylüyorum. Bu bir zamanlar trend olan bir içerik konseptiydi. Bu konseptte sözünü tutan çok marka oldu, ünlü oldu. Yabancılarda bile halen kaç bin, milyon beeğniye bunu yaparız diyip mrbeasttrn yabancı yayıncılardan söz alıp, sonuca ulaşan pek çok kişi var. Yeni dünya bu, dilencilik denilmesi için içerik konseptinden ziyade, bana pc ver diye dolanması lazımdı etrafta.

Konuyu açan bence haklı, bu mevzunun olduğu dönem herkes bi yerlere yazıp anlaşıyordu sonrasında hedefe ulaşınca hediyeyi gönderenler olmuştu. Öyle ya da böyle Abdullah da tamam demiş bir söz oluşmuş. Arkadaşta haklı olarak talep edebilir. Dilencilikle alakası yok bence.

Herkese selam.

Ne kadar bonkör olduğumuzu herkes bilir kimse bizi linç ettiremez elinde patlar. Konuyu 3. sayfaya kadar takip ettim gerisine bakmadım. Konuyu açan şahsa "hediye" sistem göndereceğim konusu doğru ve gönderdik! öncesinde ise 2 kere ameliyat oldum beklenmedik bir süreçti süreç uzadı. Konuyu açan kişinin konuşmalarını kişisel veriden ötürü ekleyemiyorum. 1 ay önce sistemi kargoladık ama bize verdiği adres YANLIŞMIŞ (adresi değişmiş)! kargo da iadeye gitmiş ama bu sefer de iade edilirken "boş kasayı" satın aldığımız e-ticaret firması da bizim gönderim yaptığımız kargo firmasının müşterisi olunca kargocu kargodaki güncel etikete değil eski etiketteki bu firmayı görerek iadeyi o e-ticaret firmasına yapmış, evet konuyu açan bu arkadaş "8 gün sonra..." adresinin değişeceğini farkedip yeni adres yazmış! bunu görmedim zaten o mesajının üzerine mesaj da yazmamışım ilk adresi görüp not almışım. İşini benden önce sen sağlam yapacaksın SONRA GELİP KONU AÇACAKSIN! numaran olunca ne oluyor kargocular çok mu özenli çalışıyor.

Özetle ara ara arkadaşı hep bilgilendirdik! buna rağmen konu açıp hemen ergen ergen yanıt beklenmez ortada bir sorun varsa biz onu arka planda çözmeye çalışıyoruzdur senin keyfine göre kimse hareket edemez. Finalde bu arkadaşın hatası yüzünden 920 TL boşuna kargo masrafı yaptık ve 1 ay önce iade giden bu s-alak kargoyu arıyoruz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri