hocam daha markalı bir şey alayım diyorum almışken teşekkürlerBiraz gereksiz bir öneri olacak ama bunlarada bakın derim
Gamepower monitör alınmaz bence bu bütçede çünkü üründe sıkıntı çıksa teknik servis ne kadar ilgilenecek orası meçhul. bu attığım çok daha iyi bir seçenek benceBiraz gereksiz bir öneri olacak ama bunlarada bakın derim
Bu model daha iyi 2k kullanacaksanız 2k bir monitör almanız önceliktir görüntü kalitesi daha iyi olurGamepower monitör alınmaz bence bu bütçede çünkü üründe sıkıntı çıksa teknik servis ne kadar ilgilenecek orası meçhul. bu attığım çok daha iyi bir seçenek bence
Panel üreticilerini biraz araştırdığımızda çok kaliteli üreticiler karşımıza çıkıyor.Gamepower monitör alınmaz bence bu bütçede çünkü üründe sıkıntı çıksa teknik servis ne kadar ilgilenecek orası meçhul. bu attığım çok daha iyi bir seçenek bence
Teknik servis olarak hiç güven vermiyor marka maalesef paneli iyi olsa bile.Panel üreticilerini biraz araştırdığımızda çok kaliteli üreticiler karşımıza çıkıyor.
Bu adamı dinleKTC H27E6
AOC Q27G4ZR
Bu bütçede bunlar alınmalı. Biraz daha artarsa G65b
Güzele benziyor özellikle aoc. Sorunları fln var mı uzun zaman götürür müBu adamı dinle
bu modeli deneyimlemedim ama forumda kullananlar vardı birisi de sanırım @umix olması lazım o bilgilendirirse daha uygun olur, bu markanın 24G42E modelini kullanıyorum, memnunum bir sorun yaşamadımGüzele benziyor özellikle aoc. Sorunları fln var mı uzun zaman götürür mü