STEAM = VE EPİC GAMES platformalarının kapatılması YAKIN RİSK !

Şu olayı bari uzatmasaydınız , tabii ki devletin para için bir yerleri kapatmasını istemiyoruz ama şimdi burda bağırsak çağırsak ne yazar adamlar dinlemiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu forumda 2 tane sorunlu eleman var ikiside bunak engelledim kafam rahat kim olduklarını az çok biliyorsunuz
forumda aşırı aktif değilim dmden bana da yaz bende engelleyeyim

O kadar aldığımız oyun boşa mı gidecek lan! VPN ile duvarı aşarsak bile bu mobil doğrulama smsini keser mi ki steam? birde vpn ile cs de oynanmaz artık.

durun bari gow serisini bitireyim :D

O kadar aldığımız oyun boşa mı gidecek lan! VPN ile duvarı aşarsak bile bu mobil doğrulama smsini keser mi ki steam? birde vpn ile cs de oynanmaz artık.
Biz de bu durumdan şikayetçiyiz. Sadece oyunu geçtim oyun yapimcisi standartı karşılamak bi tarafa satacak platform bulamayacak. Üstüne profesyonel takımlar gelir sıkıntısı çekecek sonunda çoğu batacak oyuncularımız ise bu durumu görünce yurt dışına gidecek. Türk oyuncularımız maalesef yabancı takımlara çalışacak onları temsil edecek. Türkiye ise uzunca süre e spor dünyasına veda edecek. Tabi bunun guven sarsıcı yanı da olur. Yabancı insanlar bizden uzak duracak. Biz ise çağ dışı dışlanmış halde kalırız.

Biz de bu durumdan şikayetçiyiz. Sadece oyunu geçtim oyun yapimcisi standartı karşılamak bi tarafa satacak platform bulamayacak. Üstüne profesyonel takımlar gelir sıkıntısı çekecek sonunda çoğu batacak oyuncularımız ise bu durumu görünce yurt dışına gidecek. Türk oyuncularımız maalesef yabancı takımlara çalışacak onları temsil edecek. Türkiye ise uzunca süre e spor dünyasına veda edecek. Tabi bunun guven sarsıcı yanı da olur. Yabancı insanlar bizden uzak duracak. Biz ise çağ dışı dışlanmış halde kalırız.
Ahh ahh söylenecek çok söz varda biliyorsun reis konuşmak yasak....

Bir de zaten çoğumuz cs yi 50-100 arası pingle oynuyoruz vpn olsa bile 100 yil geriden geliriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,994
Üyeler
188,683
Son üye
UccihalıK1D1
Geri