4k oled gereksiz ama oled bambaşka.Bu paraları vermeye gerek varmı beyler monitöre ? 1080p ips den 2k ips ye geçtim şu ktc'yi aldım teknoklikten ama sanki çokta gereği yokmuş gibi. 5800x3d - rtx 4070 vardı full hd az diye aldım bu bile gereksiz gibi.
allah mutluluk huzur bereket versin hocam ben de atanmak istiyorum dua ederseniz sevinirim cevap verdiğiniz için de teşekkür ederimeve 2 memur maaşı giriyo diyeyim detay vermeyeyim
Hocam merhaba. Turkiye servisi hangi firma gozukuyor. Amazon depo urunleri icin Onlarla gorusebildiniz mi acaba.ASUS'a sövüyorum ediyorum da bazen de düzgün iş yapıyorlar valla.
Asus Taiwan sayfasından ürün kaydı için fatura vs. yolladım garantisini güncellesinler diye. 2028'di, 2029'a kadar güncellediler.
Alıntıyı görüntüle
Bakalım ileride sorun olursa servisleri nasıl iş çıkaracak, o da zamanla artık.
Şimdi baktım. Penta Teknoloji gözüküyor. Sitedeki garanti belgesi 2 yıl olarak gözüküyor ama ASUS'ta uzattığımdan garantiyi ASUS aracılığı ile verirsem yine de o arada servise garanti kapsamında gönderilir gibi.Tr
Hocam merhaba. Turkiye servisi hangi firma gozukuyor. Amazon depo urunleri icin Onlarla gorusebildiniz mi acaba.
Nasıl yaptın la attığın maili ve adresi paylassana bende yapayımASUS'a sövüyorum ediyorum da bazen de düzgün iş yapıyorlar valla.
Asus Taiwan sayfasından ürün kaydı için fatura vs. yolladım garantisini güncellesinler diye. 2028'di, 2029'a kadar güncellediler.
Alıntıyı görüntüle
Bakalım ileride sorun olursa servisleri nasıl iş çıkaracak, o da zamanla artık.
Etkilememesi lazım sonuçta faturalı ürün alıyorsun amazondan. Ayrıca amazonun 1 yıl kendi garantisi oluyor.Yani aldiginiz urun depodan olmasi garantiyi etkilemiyor dimi hocam. Dogru mu anladim.?
Ya kusura bakmayin darliyor gibi olacagimda sonucta oled ekran olunca garanti mühim oluyor.
Semi glossy diye geçiyor.Arkadaşlar bunun paneli glossy mi?
Yok alirken sordum servise etkilemiyor dedi.Yani aldiginiz urun depodan olmasi garantiyi etkilemiyor dimi hocam. Dogru mu anladim.?
Ya kusura bakmayin darliyor gibi olacagimda sonucta oled ekran olunca garanti mühim oluyor.
Siz kullanıyor musunuz hocam nasıl sizce samsung gibi mat değildir umarımSemi glossy diye geçiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok alirken sordum servise etkilemiyor dedi.
Samsung ile tek benzer yani ikisi de oled.Siz kullanıyor musunuz hocam nasıl sizce samsung gibi mat değildir umarım