🔥İndirim Asus Rog 4k 240Hz Oled Xg27ucdmg Monitör 42826₺!(Amazon Depo)

o zaman alışmaya gerek yok, bu sefer 5080 kart falan ister falan mevzu büyür :D.

Bu paraları vermeye gerek varmı beyler monitöre ? 1080p ips den 2k ips ye geçtim şu ktc'yi aldım teknoklikten ama sanki çokta gereği yokmuş gibi. 5800x3d - rtx 4070 vardı full hd az diye aldım bu bile gereksiz gibi.
4k oled gereksiz ama oled bambaşka.
En ucuzu bile olsa oled denemelisiniz.
IPS ile alakası yok oledin.

ASUS'a sövüyorum ediyorum da bazen de düzgün iş yapıyorlar valla.

Asus Taiwan sayfasından ürün kaydı için fatura vs. yolladım garantisini güncellesinler diye. 2028'di, 2029'a kadar güncellediler.

Ekran görüntüsü 2026-02-02 132749.webp

Bakalım ileride sorun olursa servisleri nasıl iş çıkaracak, o da zamanla artık.

Tr

Asus Taiwan sayfasından ürün kaydı için fatura vs. yolladım garantisini güncellesinler diye. 2028'di, 2029'a kadar güncellediler.

Alıntıyı görüntüle

Hocam merhaba. Turkiye servisi hangi firma gozukuyor. Amazon depo urunleri icin Onlarla gorusebildiniz mi acaba.

Tr

Hocam merhaba. Turkiye servisi hangi firma gozukuyor. Amazon depo urunleri icin Onlarla gorusebildiniz mi acaba.
Şimdi baktım. Penta Teknoloji gözüküyor. Sitedeki garanti belgesi 2 yıl olarak gözüküyor ama ASUS'ta uzattığımdan garantiyi ASUS aracılığı ile verirsem yine de o arada servise garanti kapsamında gönderilir gibi.

Yani aldiginiz urun depodan olmasi garantiyi etkilemiyor dimi hocam. Dogru mu anladim.?
Ya kusura bakmayin darliyor gibi olacagimda sonucta oled ekran olunca garanti mühim oluyor.

Alıntıyı görüntüle

Nasıl yaptın la attığın maili ve adresi paylassana bende yapayım :D

Yani aldiginiz urun depodan olmasi garantiyi etkilemiyor dimi hocam. Dogru mu anladim.?
Ya kusura bakmayin darliyor gibi olacagimda sonucta oled ekran olunca garanti mühim oluyor.
Etkilememesi lazım sonuçta faturalı ürün alıyorsun amazondan. Ayrıca amazonun 1 yıl kendi garantisi oluyor.

Siz kullanıyor musunuz hocam nasıl sizce samsung gibi mat değildir umarım
Samsung ile tek benzer yani ikisi de oled.
Deneyim olarak çok fark var.
Mat ekran oledin o ihtişamlı görüntüsünü kapatıyor bence.

Geri