OSD ayarlarında görebiliyorsun monitörün kullanım süresini.Insallah hocam.sağolun. Bu arada kullanim süresini nasil ölçtünüz?
olmazAraştırılsın
baya bir gidiyor evet o yüzden boyut tercihi önemli.Bir dahaki monitörüm 4k oled olacak ama 27 inç değil de 32 inç ve üzeri daha güzel olur bence. Bir tane alıp en az 7-8 yıl kullanıyoruz sonuçta.
hocam ayıptır sorması ne iş yapıyorsunben 4 tane alabiliyom 1 ayda yine çok pahalı geliyor allah yardımcısı olsun herkesin
eve 2 memur maaşı giriyo diyeyim detay vermeyeyimhocam ayıptır sorması ne iş yapıyorsun
Allah daha fazlasını kazanmayı nasip etsin hocam.eve 2 memur maaşı giriyo diyeyim detay vermeyeyim
FHD den 2K ya zaten aman aman fark yaratmıyor. 27'' monitörü baz alırsak 82ppi dan 108ppi a çıkıyorsun bu da öyle ahım şahım fark yaratacak bir ppi değeri değil. Asıl olay 4K da başlıyor, 163ppi. Bir kere kullanınca geri 2K ya dönmek imkansız. O netliği, keskinliği yakalayınca daha altı her şey göze batıyor.Bu paraları vermeye gerek varmı beyler monitöre ? 1080p ips den 2k ips ye geçtim şu ktc'yi aldım teknoklikten ama sanki çokta gereği yokmuş gibi. 5800x3d - rtx 4070 vardı full hd az diye aldım bu bile gereksiz gibi.