Boyutu hoşuna gittiyse S24 al pek fark yok arada.Yaklaşık bir aydır telefon araştırıyorum yeni bir yelefon alıcam samsungun s serisinden s24 ve s25 fe arasında kaldım s24 ün boyutu çok hoşuma gitti ama aynı fiyata s25 fe var çok lafam karışık yardımcı olabilirmisin
indirimle honor 400 pro 12/512 33.999tlye dustugu oluyor. Degerlendir derim.Yaklaşık bir aydır telefon araştırıyorum yeni bir yelefon alıcam samsungun s serisinden s24 ve s25 fe arasında kaldım s24 ün boyutu çok hoşuma gitti ama aynı fiyata s25 fe var çok lafam karışık yardımcı olabilirmisin
Bende sırf premıum hıssettırmıyor dıye tercıh etmeme kararı aldım s24 alıcam sanırım s25 fe cok buyuk bana gorede sagol yardımın ıcınS24 kullaniyorum iki cihazında işlemcisi çok iyi fakat malum Exynos olduğu için ısınıyor bir tık pil konusunda ikiside benzer sonuçlar aliyor arkadaşımda var pek farkı yok pil tarafında ve S25FE hiç premium hissettirmiyor bunun bilincindede ol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrica kamera olarak aynı olsalar bile FE serilerinde 0.6X te 4K 60 cekim yok 60 kare çekimde lensler arasi geçiş yapamiyorsun ondan sonra parmak izi sensörü daha yavaş boyut olarak cok büyük ve hantal cihazlar oluyorlar bazı bazı özelliklerde yine dezavantajları bulunuyor.
küçük telefon gerçekten çok rahat oluyor ya küçük alcan ya ince o yüzden s24Yaklaşık bir aydır telefon araştırıyorum yeni bir yelefon alıcam samsungun s serisinden s24 ve s25 fe arasında kaldım s24 ün boyutu çok hoşuma gitti ama aynı fiyata s25 fe var çok lafam karışık yardımcı olabilirmisin
Rica ederim ne demek...Bende sırf premıum hıssettırmıyor dıye tercıh etmeme kararı aldım s24 alıcam sanırım s25 fe cok buyuk bana gorede sagol yardımın ıcın