3060 12gb veya 3060ti hangisi daha mantıklı

Neye göre öyle diyorsunuz ki? Ben de RTX 3060 ile 6800XT arasında kaldım öyle dediğiniz gibi bir durum yok bence.
imam osurursa cemaat sıçarmış 3060 a mfg fln lazım 6800xt ile yarışması için

Bilmiyorum geçen RX 6800XT alacaktım teste gittim sistem daha en başından renkleri garip verdi sonra mavi ekran falan verdi yazılımsal kısmı kötü hala.
Donanımsal sorunu vardır o kartın bunu anlamak zor olmamalı iyi denk gelmiş görmüşsün en azından

3060 kullanıyorum vram var ama saf güç yok
3060ti saf güç daha fazla vram yok
6700xt hem güçlü hem vram var en iyi seçenek o civarlarda işlemcin de önemli tabi

Zaten senden doğru bir çıkarım beklemiyorum 😊

@quartle şimdi özür de dilemezsin sen. İşiniz gücünüz çakallık, ortalık karıştırmak. Kimseye yardımcı olma gibi bir derdiniz yok sizin. Sidik yarıştırmaya devam abicim, aferin :)
hocam sizin tartışmalar benim kafamı karıştırdı. 3060ti 3070 8gb veya 6700xt düşüyorum

Yav madem anlamıyorsun bir şeyden neden konuşuyorsun. DLSS 4.0 ile birlikte artık TAA kullanan varsa geri zekalıdır. Native görüntüden daha keskin görüntü veriyor ve ortalama en az %10-15FPS kazancı sağlıyor. Bunları yaparken gecikme de yaratmıyor. Bir tarafta senin övdüğün kartta FSR3.1 var. 4K altında çalıştırıp ekrana bakmak imkansız, çamur gibi bir görüntü. Anlıyorum belki iyi niyetli yorum yapıyorsunuz ama sizin içinizden sıyrılıp doğru bilgili ulaştırmak için 40 takla atıyoruz. Al şu videoyu bir izle bakayım 16gb ramin bir önemi kalıyor mu? Tamam fanboyluk bir rezillik ama amd fanboyluğu ayrı bir rezillik ya!

Neye göre öyle diyorsunuz ki? Ben de RTX 3060 ile 6800XT arasında kaldım öyle dediğiniz gibi bir durum yok bence.
Bence siz almayın zaten. Rtx 3060 ile rx 6800xt yi yani 3080ti rakibini kiyaslamak zaten başlı başına saçmalık

Geri