Edge de baya başarısız oldu zaten ince telefon konusuna kimse hevesli değil şuan. Ama ince hissini Air çok daha iyi veriyor.iPhone Air başarısız bir model oldu ve F/P değil. 256 GB 75k, 512 GB 86k zaten verilmez.
Edge de baya başarısız oldu zaten ince telefon konusuna kimse hevesli değil şuan. Ama ince hissini Air çok daha iyi veriyor.iPhone Air başarısız bir model oldu ve F/P değil. 256 GB 75k, 512 GB 86k zaten verilmez.
3250 mah bundan da kötü xdEdge de baya başarısız oldu zaten ince telefon konusuna kimse hevesli değil şuan. Ama ince hissini Air çok daha iyi veriyor.
İşletim sistemi o farkı toparlıyor düz 17 de falan da batarya çok büyük değil zaten ama iyi gidiyor pilleri. Yine de Air alınmaz zaten pek seveni de yok. Mağazada gördüm beğendim falan ama onu alacağıma düz 17 alırım3250 mah bundan da kötü xd
pek işletim sistemi farkı olduğunu düşünmüyorum pil süreleri aynı gibi, aralarında sadece 600 mah var ve sonuçta 8 elite 1 nesil geride a19 pro dan.İşletim sistemi o farkı toparlıyor düz 17 de falan da batarya çok büyük değil zaten ama iyi gidiyor pilleri. Yine de Air alınmaz zaten pek seveni de yok. Mağazada gördüm beğendim falan ama onu alacağıma düz 17 alırım![]()
Aga bunu kim test etti ya? Kaynak nedir?Paylaşım için teşekkürler. Honor 10000mAh telefonu aynı fiyatlara verebiliyor, hala 3900mAh telefonlar var piyasada.
Alıntıyı görüntüle