Türktelekomdan türknet e geçtim modem değiştirmeli miyim

Reaksiyon skoru
105
şu anda vdsl alt yapı mevcut max 50mgbs alabiliyorum ama yakın zamanda taşınacağım.
taşınacağım yerde fiber alt yapı mevcut o yüzden acaba modem de mi değiştirmeliyim diye düşünüyorum.

modem modeli: TP-Link VC220-G3U

ne tavsiye edersiniz

şu anda vdsl alt yapı mevcut max 50mgbs alabiliyorum ama yakın zamanda taşınacağım.
taşınacağım yerde fiber alt yapı mevcut o yüzden acaba modem de mi değiştirmeliyim diye düşünüyorum.

ne tavsiye edersiniz
Kiralık modem veriyorlar onu kullanırsınız

türktelekom un fiber hattı var sanırım
Kendi altyapılarında fiyata dahil veriyorlar modemi. Altyapı başkasının olduğu için muhtemelen modem de kiralaman gerekir. Elinde olan modem fiber destekliyorsa sorun yok, söylersin o modemi kullanırlar. Türknet pek sorun çıkartmıyor o konuda bildiğim kadarıyla. Sen yine de desteğe durumu belirt.

Kendi altyapılarında fiyata dahil veriyorlar modemi. Altyapı başkasının olduğu için muhtemelen modem de kiralaman gerekir. Elinde olan modem fiber destekliyorsa sorun yok, söylersin o modemi kullanırlar. Türknet pek sorun çıkartmıyor o konuda bildiğim kadarıyla. Sen yine de desteğe durumu belirt.
eyvallah yarın sorarım

ne tavsiye edersiniz
Türk Telekom fiber altyapısı ise modem veriyorlar onu kullan. Gigafiber ise onda ne yapıyorlar bilmiyorum.

ne tavsiye edersiniz
ben geçtiğimde eski modemi bağladılar yeni modem için ekstra ücret ödemem gerektiğini söylediler

türktelekom un fiber hattı var sanırım
Post automatically merged:

şu an kullandığım modem uyumlu olmaz mı sorun yaşamayacaksam gerekli değil diye düşünüyorum
Yani her türlü o modemi zorla kiralatıyorlar sana :D En azından al onu eskit seninki temiz kalsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,119
Üyeler
190,864
Son üye
CEiTA 69 ESS
Geri