Omeraslan93
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 819
Fiyat performans açısından hangisi alayım varsa linkte atarsanız süper olur beyler
Kanka bütçem kısıtlı bana kalsa bunu alacağım ama üzer mi sonradan bilmiyorum. Üzmeyen en f/p ürünü arıyorumBütçe söylemeden kimse öneri yapamaz
Ps5 de çalışıyor mu ki buKanka bütçem kısıtlı bana kalsa bunu alacağım ama üzer mi sonradan bilmiyorum
Onuda bilmiyorum nette 4 uyumlu diyor 5 le uyar mı bilmiyorumPs5 de çalışıyor mu ki bu
PS5'te çalışmaz. PS5'te çalışan direksiyon setleri kısıtlı. G29 veya Thrustmaster'ın plastik çöplerine yönelmeniz gerekiyor.Onuda bilmiyorum nette 4 uyumlu diyor 5 le uyar mı bilmiyorum
en son şuna karar verdık ps5 uyumlu herhaldePS5'te çalışmaz. PS5'te çalışan direksiyon setleri kısıtlı. G29 veya Thrustmaster'ın plastik çöplerine yönelmeniz gerekiyor.
Almayın hocam çok kötü ya.en son şuna karar verdık ps5 uyumlu herhalde
![]()
Logitech G29 Driving Force + Shifter Direksiyon Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G29 Driving Force + Shifter Direksiyon Seti fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G29 Driving Force + Shifter Direksiyon Seti özelliklerini incele, 14.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
git ikinci el al bu ne la en baba 9 bine alırsın vitesiyleen son şuna karar verdık ps5 uyumlu herhalde
![]()
Logitech G29 Driving Force + Shifter Direksiyon Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G29 Driving Force + Shifter Direksiyon Seti fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G29 Driving Force + Shifter Direksiyon Seti özelliklerini incele, 14.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com