moonshine07
80+
- Reaksiyon skoru
- 289
Bu modelle 32 inç Gigabyte MO32U arasında kalmıştım. Bu ürünün stoğunu kaçırınca sıfır 39 bine ondan satın aldım. Umarım iyi yapmısımdır 
Seninki nasıl geldi hocam bende 1 tane aldım az önce çok endişeliyim ilk amazon depo deneyimim olacak. umarım diğer alan arkadaşınki gibi tertemiz gelir benimkide2 tane stok vardi. Ben birini aldim
Benim de ilk depo deneyimimdi. Memnunum valla. Eğer sana gelen de iyi durumda gelirse kurarken hızlı testlerini yap, bir sorun var mı bak önce. Ben öyle yaptım jelatinleri sökmeden ve monitör koluna takmadan önce.Seninki nasıl geldi hocam bende 1 tane aldım az önce çok endişeliyim ilk amazon depo deneyimim olacak. umarım diğer alan arkadaşınki gibi tertemiz gelir benimkide
Ben uzun sureli yurtdisi gorevim icin iptal etmek zorunda kaldimSeninki nasıl geldi hocam bende 1 tane aldım az önce çok endişeliyim ilk amazon depo deneyimim olacak. umarım diğer alan arkadaşınki gibi tertemiz gelir benimkide
umarım temiz gelir bayadır 4k oled monitör bakıyorum.Benim de ilk depo deneyimimdi. Memnunum valla. Eğer sana gelen de iyi durumda gelirse kurarken hızlı testlerini yap, bir sorun var mı bak önce. Ben öyle yaptım jelatinleri sökmeden ve monitör koluna takmadan önce.
Bir de senden önce ne kadar kullanılmış ona da bak kesinlikle. Bazı forumlarda 3 saat altında kullanım ise Asus'un kendisi vs. test etmiş olabilir diyorlar yani hiç kullanılmamış da gelebilir.
Bakarsın memnun kalmazsan Alienware denersin.umarım temiz gelir bayadır 4k oled monitör bakıyorum.
Alienware almaya niyetlenmiştim hem daha ucuz hemde daha fazla taksit vardı ama rog hevesim galip geldi
Olmazsa iade edip alienware alıcam.
Veya başka mantıklı öneri varsa sizlerden duymak isterim.
bakalım artık hayırlısı umarım temiz gelirBakarsın memnun kalmazsan Alienware denersin.
Şeyi de unutma bu arada güncellemesini yapmaya çalış monitörün. Güncellemesinden sonra test et.
![]()
ROG Strix OLED XG27UCDMG | 27 to 31.5 Inches | Gaming Monitors|ROG - Republic of Gamers|ROG Global
ROG Strix OLED XG27UCDMG gaming monitor features 240Hz, 0.03ms, 4K 4th-gen QD-OLED, HDR, and advanced anti-flicker for pro-level performance.rog.asus.com
ASUS_XG27UCDMG_MCM104 önce bunu dene yüklemeyi. Sonra en günceli indir.
USB ile takarak yapabiliyorsun arkadan.
monitör geldi hocam. en ufak bir kullanım izi yoktu. monitör kesinlikle sıfırdı. 5 saatlik bir kullanım gözüküyor ama jelatinlerine köşedeki tanıtım vs her şey olduğu gibi duruyordu. ayaklarının bantları vs açılmamıştı. kontrol ettiğim kadarıyla da şimdilik hiçbir sorun yokBakarsın memnun kalmazsan Alienware denersin.
Şeyi de unutma bu arada güncellemesini yapmaya çalış monitörün. Güncellemesinden sonra test et.
![]()
ROG Strix OLED XG27UCDMG | 27 to 31.5 Inches | Gaming Monitors|ROG - Republic of Gamers|ROG Global
ROG Strix OLED XG27UCDMG gaming monitor features 240Hz, 0.03ms, 4K 4th-gen QD-OLED, HDR, and advanced anti-flicker for pro-level performance.rog.asus.com
ASUS_XG27UCDMG_MCM104 önce bunu dene yüklemeyi. Sonra en günceli indir.
USB ile takarak yapabiliyorsun arkadan.
Sanki denk ürünler değil gibi hocam. Biraz araştırınca asus çok daha iyi duruyor.Bu modelle 32 inç Gigabyte MO32U arasında kalmıştım. Bu ürünün stoğunu kaçırınca sıfır 39 bine ondan satın aldım. Umarım iyi yapmısımdır![]()
Ben memnunum hocam 32 inç Asus muadilleri 43 44 binden başlıyorduSanki denk ürünler değil gibi hocam. Biraz araştırınca asus çok daha iyi duruyor.
İkisi de aynı paneli ve kaplamayı kullanıyor. Kalibrasyon ve özellik haricinde fark yok. Tabii bu 32'' modeller için geçerli. 27'' de yani xg27ucdmg de gen 4 panel olduğu için dayanıklılık daha iyi. Eğer 32'' versiyonlarını kıyaslarsak aynı panel oldugundan dayanıklılık da benzer performans gösterecekler. 27'' ve 32'' arasında sadece dayanıklılık farkı var. Ces 2026 da 32'' gen 4 ve yeni kaplamalı modeller de duyuruldu.Sanki denk ürünler değil gibi hocam. Biraz araştırınca asus çok daha iyi duruyor.