🔥İndirim Asus Rog 4k 240Hz Oled Xg27ucdmg Monitör 42826₺!(Amazon Depo)

Bu modelle 32 inç Gigabyte MO32U arasında kalmıştım. Bu ürünün stoğunu kaçırınca sıfır 39 bine ondan satın aldım. Umarım iyi yapmısımdır :)

Seninki nasıl geldi hocam bende 1 tane aldım az önce çok endişeliyim ilk amazon depo deneyimim olacak. umarım diğer alan arkadaşınki gibi tertemiz gelir benimkide
Benim de ilk depo deneyimimdi. Memnunum valla. Eğer sana gelen de iyi durumda gelirse kurarken hızlı testlerini yap, bir sorun var mı bak önce. Ben öyle yaptım jelatinleri sökmeden ve monitör koluna takmadan önce.

Bir de senden önce ne kadar kullanılmış ona da bak kesinlikle. Bazı forumlarda 3 saat altında kullanım ise Asus'un kendisi vs. test etmiş olabilir diyorlar yani hiç kullanılmamış da gelebilir.

Benim de ilk depo deneyimimdi. Memnunum valla. Eğer sana gelen de iyi durumda gelirse kurarken hızlı testlerini yap, bir sorun var mı bak önce. Ben öyle yaptım jelatinleri sökmeden ve monitör koluna takmadan önce.

Bir de senden önce ne kadar kullanılmış ona da bak kesinlikle. Bazı forumlarda 3 saat altında kullanım ise Asus'un kendisi vs. test etmiş olabilir diyorlar yani hiç kullanılmamış da gelebilir.
umarım temiz gelir bayadır 4k oled monitör bakıyorum.

Alienware almaya niyetlenmiştim hem daha ucuz hemde daha fazla taksit vardı ama rog hevesim galip geldi

Olmazsa iade edip alienware alıcam.

Veya başka mantıklı öneri varsa sizlerden duymak isterim.

umarım temiz gelir bayadır 4k oled monitör bakıyorum.

Alienware almaya niyetlenmiştim hem daha ucuz hemde daha fazla taksit vardı ama rog hevesim galip geldi

Olmazsa iade edip alienware alıcam.

Veya başka mantıklı öneri varsa sizlerden duymak isterim.
Bakarsın memnun kalmazsan Alienware denersin.

Şeyi de unutma bu arada güncellemesini yapmaya çalış monitörün. Güncellemesinden sonra test et.

ASUS_XG27UCDMG_MCM104 önce bunu dene yüklemeyi. Sonra en günceli indir.

USB ile takarak yapabiliyorsun arkadan.

Şeyi de unutma bu arada güncellemesini yapmaya çalış monitörün. Güncellemesinden sonra test et.

bakalım artık hayırlısı umarım temiz gelir

çok teşekkür ederim deniycem hocam

monitör geldi hocam. en ufak bir kullanım izi yoktu. monitör kesinlikle sıfırdı. 5 saatlik bir kullanım gözüküyor ama jelatinlerine köşedeki tanıtım vs her şey olduğu gibi duruyordu. ayaklarının bantları vs açılmamıştı. kontrol ettiğim kadarıyla da şimdilik hiçbir sorun yok

bende depodan odyssey g8 oled 27 inç aldım kutunun bandı bile açılmamış geldi önceki alan kutusundaki bir darbeden dolayı açmadan iade etmiş 0 ürün almış oldum.

Sanki denk ürünler değil gibi hocam. Biraz araştırınca asus çok daha iyi duruyor.
İkisi de aynı paneli ve kaplamayı kullanıyor. Kalibrasyon ve özellik haricinde fark yok. Tabii bu 32'' modeller için geçerli. 27'' de yani xg27ucdmg de gen 4 panel olduğu için dayanıklılık daha iyi. Eğer 32'' versiyonlarını kıyaslarsak aynı panel oldugundan dayanıklılık da benzer performans gösterecekler. 27'' ve 32'' arasında sadece dayanıklılık farkı var. Ces 2026 da 32'' gen 4 ve yeni kaplamalı modeller de duyuruldu.

32'' versiyonlarının incelemelerine rtings den bakabilirsiniz.
7071.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,992
Üyeler
188,508
Son üye
jet-online
Geri