🔥İndirim CORSAIR RS120-R ARGB 120mm X3 1600TL

Corsair 3500x kasamdaki fanların birebir aynısı sadece reverse olanı sanırım. Düz fanları aşağıya takıp bunları da kasanın o yanına takmayı düşünüyorum. Nyota dan iyi midir?

Bir de düşündüğüm şeyi yaparsam 7 tane fan olacak ve kasadan kontrolcü çıkmadığı için ne yapacağımı bilmiyorum :D. Tüm fanların girişlerini birbirine bağlayıp tek 1 girişten mi anakarta takacağım arkadaşlar bu konuda pek bilgim yokta.
hem pwm hem argb icin en fazla 3 tane daisychain yapin. 3 fan uzeri icin bir tane argb kontrolcu almaniz iyi olur. cfm olarak piyasadaki cogu fandan daha iyi, zero rpm ile oyun oynamadiginiz zamanlar kapatabilirsiniz de. gorunus olarak biraz eskide kaliyor acikcasi, nyota cfm olarak daha dusuk olsa da kotu degil. hangisini alirsaniz alin pisman olacaginizi sanmiyorum.

hem pwm hem argb icin en fazla 3 tane daisychain yapin. 3 fan uzeri icin bir tane argb kontrolcu almaniz iyi olur. cfm olarak piyasadaki cogu fandan daha iyi, zero rpm ile oyun oynamadiginiz zamanlar kapatabilirsiniz de. gorunus olarak biraz eskide kaliyor acikcasi, nyota cfm olarak daha dusuk olsa da kotu degil. hangisini alirsaniz alin pisman olacaginizi sanmiyorum.
Teşekkür ederim. Şu anda nyota da stoktlarda yok ve ne zaman geleceği belli değil, bir de kasamda 4 tane bu rs120 den olduğu için yine bu fanla devam edeyim dedim. Hocam işte kasada 7 tane fan olacak o zaman kontrolcü almam şart ise bana kontrolcü önerir misiniz ben çünkü iyidir, kötüdür pek anlamıyorum sadece derli toplu ve düzgün çalışsın yeter kafasındayım.

Teşekkür ederim. Şu anda nyota da stoktlarda yok ve ne zaman geleceği belli değil, bir de kasamda 4 tane bu rs120 den olduğu için yine bu fanla devam edeyim dedim. Hocam işte kasada 7 tane fan olacak o zaman kontrolcü almam şart ise bana kontrolcü önerir misiniz ben çünkü iyidir, kötüdür pek anlamıyorum sadece derli toplu ve düzgün çalışsın yeter kafasındayım.
wraithin sitesinde asiahorse kontrolcu satiliyor. bir kasamda bu kontrolcu var (14x rs120 bagli, 1 fanda 8 led var). normalde raijintek tavsiye ederdim ancak stoklarda yok. asiahorse 180 led destegi veriyor, raijintek ise acikca belirtmemis ama diger kasamda 9x24 ledli fani problemsiz calistiriyor.

wraithin sitesinde asiahorse kontrolcu satiliyor. bir kasamda bu kontrolcu var (14x rs120 bagli, 1 fanda 8 led var). normalde raijintek tavsiye ederdim ancak stoklarda yok. asiahorse 180 led destegi veriyor, raijintek ise acikca belirtmemis ama diger kasamda 9x24 ledli fani problemsiz calistiriyor.
Teşekkürler asiahorse 550 tl aslında çok pahalı değil o yüzeden onu alacağım sanırım üzmez ve pwm desteği vs. De var sanırım. Nyota da çok fena aklım kaldı. 850 tl ye üst modeli var ama nyota aşırı yakışıklı geliyor acaba stok gelmesini mi beklesem.

Teşekkürler asiahorse 550 tl aslında çok pahalı değil o yüzeden onu alacağım sanırım üzmez ve pwm desteği vs. De var sanırım. Nyota da çok fena aklım kaldı. 850 tl ye üst modeli var ama nyota aşırı yakışıklı geliyor acaba stok gelmesini mi beklesem.
Asiahorse stok bitti haberınız olsun tek normal beyaz var.Bir daha da stok geleceğini düşünmüyorum güncel gümrük olaylarından

Ben aldım bunu geçen, geldi bugün, takınca yorumlarım üşenmezsem :D

Corsair ayrı kalitede fan üretiyor. İlk kasayla beraber corsair af140 almıştım hala çalışıyor ve gram sorunu ve sesi yok.

Asiahorse stok bitti haberınız olsun tek normal beyaz var.Bir daha da stok geleceğini düşünmüyorum güncel gümrük olaylarından
sahsi olarak bitti evet ama sirketleri etkileyen bir durum yok hocam. stok gelmemesi icin bir sebep yok.

Nasıl bir ayar yaptınız hocam bende de aynı kasa ve fanlar var da.
biosdan fan eğrisi ayarladım. masaüstünde %20 değerde 400-450 rpm civarı dönüyor. oyunda değilken sesini duymak mümkün olmuyor.

işlemci 80 dereceye vurursa fanlar %100 olsun dedim. cpu soğutucu zaten iyi olduğu için oyunlarda genelde %50-60 değerde çalışıyor. bu da 1000-1200 rpm arasına tekabul ediyor.

ben bunun reserve olanını alın 1200 rpm den sonra rahatsız edici bir sesi var ayrıca
kasamda 4 adet arctic p12 rgb fan var onlar 1400 rpm de bile ses yok rahatsız oldum iade ettim alacakların bilgisine..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,861
Üyeler
188,487
Son üye
Raks Sole
Geri