🔥İndirim Defacto Gri Mont 585 TL

large seçince site donuyor diğer bedenlerde donmuyor alamadım bir türlü

Bitti sanırım ürün bulunamadı diyor.
Nedense ana kategoriye yönlendiriyor oradan ilgili monta basın. Hala bazı bedenler var görünüyor.

1770141414126.webp

Mobilde 2xl a kadar tüm bedenler eklenebiliyor. Aynı fiyat. Takipten de 500/50 kuponu var.

n11'den Defacto Defactofit Su Geçirmez Rüzgar Geçirmez Regular Fit Dik Yaka Fermuarlı Cepli Kışlık Mont E9219ax25augr487 Gri seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Tüm bedenler var. Gri renk 585 TL lacivert biraz daha pahalı.

Defacto Defactofit Su Geçirmez Rüzgar Geçirmez Regular Fit Dik Yaka Fermuarlı Cepli Kışlık Mont E9219ax25augr487 Gri

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
mont arıyordum bende teşekkürler :D

Mobilde 2xl a kadar tüm bedenler eklenebiliyor. Aynı fiyat. Takipten de 500/50 kuponu var.
kupon kullanınca üründeki kendi kampanyası iptal oluyodu bende o yüzden "ya o ya o" durumu vardı.

kupon kullanınca üründeki kendi kampanyası iptal oluyodu bende o yüzden "ya o ya o" durumu vardı.
O kısmına dikkat etmemişim. Ben sweatlere bakmıştım. Onlarda 500/50 çalışıyor. Sepette 299 olduğu için 2 tanesi 548 e geliyor.

n11'den DeFacto 3 İplik Pamuklu Şardonlu İçi Polarlı Comfort Regular Fit Rahat Kalıp Dik Yaka Fermuarlı Kalın Sweatshirt D9067AXNSBG735 seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

lacivert olanıda 585 olsa iyiymiş

Son düzenleme:
Tüm bedenler var. Gri renk 585 TL lacivert biraz daha pahalı.

Defacto Defactofit Su Geçirmez Rüzgar Geçirmez Regular Fit Dik Yaka Fermuarlı Cepli Kışlık Mont E9219ax25augr487 Gri

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Aldım teşekkürler bakalım beğenirsem inşallah

Geri