Sağolun video vb kanıt gerekmiyorsa baya iyiymişparam güvendeyle aldıysan teslim aldığında yanlış hatırlamıyorsam 48 saat onaylama veya iade etme süren var. O süre içerisinde bütün testlerini yapabilirsin. Bir sorun varsa iade edersin paran geri gelir.
yok gerekmiyor. Ama yanlış ürün gönderilme ihtimaline karşı her kargo işleminde olduğu gibi. video ile kargoyu açmayı önersem iyi olur diğer türlü eksik yazmış olurum.Sağolun video vb kanıt gerekmiyorsa baya iyiymiş
Sağolun ben videolu açıp testini yapacağım o zamanyok gerekmiyor. Ama yanlış ürün gönderilme ihtimaline karşı her kargo işleminde olduğu gibi. video ile kargoyu açmayı önersem iyi olur diğer türlü eksik yazmış olurum.![]()
parantez açıyorum ödediğin hizmet bedeli misal 200 300 TL iade edildiğinde o para yanar ürün parasının fiyatı sadece gelirparam güvendeyle aldıysan teslim aldığında yanlış hatırlamıyorsam 48 saat (2 iş günüydü galiba) onaylama veya iade etme süren var. O süre içerisinde bütün testlerini yapabilirsin. Bir sorun varsa iade edersin paran geri gelir.
videoya gerek yok koşulsuz iade onaylanıyorSağolun ben videolu açıp testini yapacağım o zaman
sistem parçaları nedir hocam?sağolun şuanlık sistem sorunsuz
evet doğru şöyle bir durum var. satıcı daha satışı onaylamadan iptal edersen param güvende komisyonu da iade ediliyor. ürün satıcı tarafından onaylanır ve ürün gelirse ve iade edilirse artık param güvende komisyonu hariç iade edilir. Benim bir kaç alışverişimde param güvende komisyonu da iade gelmişti ondan tam hatırlayamamıştım şimdi siz söyleyince araştırdım süreç böyleymiş.parantez açıyorum ödediğin hizmet bedeli misal 200 300 TL iade edildiğinde o para yanar ürün parasının fiyatı sadece gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
videoya gerek yok koşulsuz iade onaylanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ekstra önlem için öyle yap ama için rahat olcaksa