2. El tecrübesi olanlar yardım edebilirmi

NØTNAMÆS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
245
2. Elden param güvende ile ddr3 sistem aldım bozuk çıkması ihtimaline karşı nasıl önlem alabilirim video dışında yapabileceğim başka bir şey varmıdır şimdiden teşekkür ediyorum

param güvendeyle aldıysan teslim aldığında yanlış hatırlamıyorsam 48 saat (2 iş günüydü galiba) onaylama veya iade etme süren var. O süre içerisinde bütün testlerini yapabilirsin. Bir sorun varsa iade edersin paran geri gelir.

param güvendeyle aldıysan teslim aldığında yanlış hatırlamıyorsam 48 saat onaylama veya iade etme süren var. O süre içerisinde bütün testlerini yapabilirsin. Bir sorun varsa iade edersin paran geri gelir.
Sağolun video vb kanıt gerekmiyorsa baya iyiymiş

Sağolun video vb kanıt gerekmiyorsa baya iyiymiş
yok gerekmiyor. Ama yanlış ürün gönderilme ihtimaline karşı her kargo işleminde olduğu gibi. video ile kargoyu açmayı önersem iyi olur diğer türlü eksik yazmış olurum. :)

yok gerekmiyor. Ama yanlış ürün gönderilme ihtimaline karşı her kargo işleminde olduğu gibi. video ile kargoyu açmayı önersem iyi olur diğer türlü eksik yazmış olurum. :)
Sağolun ben videolu açıp testini yapacağım o zaman

param güvende alıcıyı daha çok koruyan bir sistem olduğu için sıkıntı etmenize gerek yok. her türlü kolayca iade edebilirisiniz.

param güvendeyle aldıysan teslim aldığında yanlış hatırlamıyorsam 48 saat (2 iş günüydü galiba) onaylama veya iade etme süren var. O süre içerisinde bütün testlerini yapabilirsin. Bir sorun varsa iade edersin paran geri gelir.
parantez açıyorum ödediğin hizmet bedeli misal 200 300 TL iade edildiğinde o para yanar ürün parasının fiyatı sadece gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağolun ben videolu açıp testini yapacağım o zaman
videoya gerek yok koşulsuz iade onaylanıyor

ekstra önlem için öyle yap ama için rahat olcaksa

sağolun şuanlık sistem sorunsuz
sistem parçaları nedir hocam?

parantez açıyorum ödediğin hizmet bedeli misal 200 300 TL iade edildiğinde o para yanar ürün parasının fiyatı sadece gelir

videoya gerek yok koşulsuz iade onaylanıyor

ekstra önlem için öyle yap ama için rahat olcaksa
evet doğru şöyle bir durum var. satıcı daha satışı onaylamadan iptal edersen param güvende komisyonu da iade ediliyor. ürün satıcı tarafından onaylanır ve ürün gelirse ve iade edilirse artık param güvende komisyonu hariç iade edilir. Benim bir kaç alışverişimde param güvende komisyonu da iade gelmişti ondan tam hatırlayamamıştım şimdi siz söyleyince araştırdım süreç böyleymiş.

sistem parçaları nedir hocam?

evet doğru şöyle bir durum var. satıcı daha satışı onaylamadan iptal edersen param güvende komisyonu da iade ediliyor. ürün satıcı tarafından onaylanır ve ürün gelirse ve iade edilirse artık param güvende komisyonu hariç iade edilir. Benim bir kaç alışverişimde param güvende komisyonu da iade gelmişti ondan tam hatırlayamamıştım şimdi siz söyleyince araştırdım süreç böyleymiş.
Parçaları phenom x6 1055t 8gb 4+4ram 1333mhz ve anakart

Geri