Bu modelGTX 1050nin gddr4 modeli yok başka bişey almış olabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gt1030 da var oda nerdeyse yarı yarıya performans fark var
İlanda ddr4 yazmışlarGTX 1050nin gddr4 modeli yok başka bişey almış olabilirsin
Gt1030 da var oda nerdeyse yarı yarıya performans fark var
Gdrr5 bu kartın 4 u yokBu model
İlanda ddr4 yazmışlar
kutuda 5 yaziyor ya kanka kocaman.Bu model
İlanda ddr4 yazmışlar
ilanda yazılana bakma msi gtx 1080e marka kısmına intel chipset kısmına amd yazmıştı birisiBu model
İlanda ddr4 yazmışlar
Sahte kart falan değilse bu kartın DDR4 versiyonu yok hepsi GDDR5 yanlış yazmışlardır.Bu model
İlanda ddr4 yazmışlar
İmkan varsa İ5e geç bu arada i3 ufak darboğaz yapabilir bir de T serisi olması da kötü.Gdd5 Modelini almadım ddr4 modelini aldım performans farkı ne kadar olur (350w i3 4150t 8gb ram)
Fark ettimGdrr5 bu kartın 4 u yok
Şimdi gördüm ilanda 4kutuda 5 yaziyor ya kanka kocaman.
İlanda yazan 4yanlış yazmış olabilir bu kartın her modeli GDDR5 çıkışlı Gddr4 daha eski modlellerde var.
Param güvende hariç 1350ye anlaştım kutu ve kart için 1440a geldiHayırlı olsun. Ne kadara aldın? Genelde ram ile vrami karıştırıyorlar. O yüzden ddr4 demiş olabilirler.
Bilmeyen çokilanda yazılana bakma msi gtx 1080e marka kısmına intel chipset kısmına amd yazmıştı birisi
Kart bu işte ilanda yanlış yazılmış param güvendeyle aldımSahte kart falan değilse bu kartın DDR4 versiyonu yok hepsi GDDR5 yanlış yazmışlardır.
Sadece GT 1030 da DDR4 versiyonu var orada da devasa bir performans farkı var DDR4 olan berbat denk gelen varsa almasın.
İmkan varsa İ5e geç bu arada i3 ufak darboğaz yapabilir bir de T serisi olması da kötü.