Asus A21 Plus Beyaz Kasa 2.499 TL

Çabuk bitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden hocam vector v100 iyi değil mi?
VECTOR kasanın soğutması bundan kötüdür. Hava almıyor. Sadece camdan ibaret.

Çabuk bitti

Neden hocam vector v100 iyi değil mi?
hocam ben akvaryum kasa alana kadar çok övüyordum ama sonradan anladımki boş iş. Yani mATX boyutlarda mesh kasalar bana daha samimi geliyorlar :)

hocam ben akvaryum kasa alana kadar çok övüyordum ama sonradan anladımki boş iş. Yani mATX boyutlarda mesh kasalar bana daha samimi geliyorlar :)
ben de öyle düşünüyorum, akvaryum olmayan matx kasalar çok tatlı geliyor, şuanki kasam atx dev anası gibi hissettiriyor. En tatlıları miniatx kasalar ama onlar da çok ısınır diye çekiniyorum fazla ufaklar. Malum yazın hava 40 dereceleri görüyo.

3000 diyor ya

farketmez ya micro atx anakart alırım, manyak bi işlemci alıp oc yapmıcam zaten, aldığım işlemciyi takıp normal ayarlarda kullanıcam atx anakarta gerek yok.
Anakartlar mini de olsa OC yapabilir, yeterki yaptığın OC yi destekebilecek güç düzeneği olsun ve onlarıda soğutma performansına, pek bir şey kaybetmezsin.

VECTOR kasanın soğutması bundan kötüdür. Hava almıyor. Sadece camdan ibaret.
Akvaryumlar öyle, akvaryum alacaksan görüntüye odaklanacaksın zaten 90 dereceye kadar sorun yok. Üste güzel bir artic 3 pro, cpuyu 65 te fln tutar, alta 2 fan(3. Fan saçma durur diye 2) gpu da 65ı geçmez oyunlarda

Asusu son 2 aydır takdir ediyorum😂 3k altı kasa seçeneklerini genişletti

Kasa geldi beyler.
Kaliteli ve çok uygun fiyatlı bir kasa. Hava akımı harika. Premium havası var.
61301.webp

Geri