Öneri Xdrive mı yoksa Hawk mı daha iyi

Talha05

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
11000
Sizce xdrive mı daha iyi yoksa Hawk mı hangisini almalıyım sizce ikisi arasında kaldım ve sizce kumaş mı olmalı koltuk deri mi hangisi daha iyi

Ben hawk koltukları çok rahat bulmuyorum ama xdrive daha rahat hawka kıyasla bence

Xdrive müşteri hizmetleri berbat haberin olsun. 2 kez kargo şubesine gitmek zorunda kaldım ve THH başvur o zaman diye efelendiler. Ayrıca kargo parasını da benim ödememi istediler.

Zio da bakabilirsin

HİRA KULLANIYORUM BERBAT

Koltuk her zaman ya kumaş ya fileli olmalı.Deri koltuk tiksindirir insanı.

ben ocak 2025te hawk fab v6 aldım, haziranda kardeşime xdrive hira aldım bin pişman oldum xdrive aldığıma hem gacır gucur sesli çalışıyo aldığım ilk hafta sırt ve mekanizmada boşluk yapmaya başladı. hawkta da boşluk oluştu ama 7-8 ay sonra falan az bişe var hiç yok gibi kullanıyorum. xdrive daha almam, hawk candır. rahat bence. tek gıcık olduğum şey fab serisinde bel desteği sırt ve oturma kısmının arasına girip duruyor.

Sizce xdrive mı daha iyi yoksa Hawk mı hangisini almalıyım sizce ikisi arasında kaldım ve sizce kumaş mı olmalı koltuk deri mi hangisi daha iyi
aktif olarak exvega andromeda 25 kullaniyorum ve memnunum ayrica kesinlikle kumas olmali

Geri