birkanoztrk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 197
Teşekkür ederim. Cansınız.Gördüm hocam da PC geçince aticam ayarları.
Teşekkür ederim. Cansınız.Gördüm hocam da PC geçince aticam ayarları.
Sadece PWM derken? PWM olması lazım zaten sorun neki?Aynen hocam arctic sadece pwm miş vaz geçtim. Zaten fanları da almaktan vaz geçince komple saldım.
Hocam özelden size bir şey danışmıştım ama kontrol edebilir misiniz?
Hocam kontrolcü olarak argb ve pwm desteklemesi daha iyi olur diye düşünüyorum. Asiahorse kontrolcüsü mesela hem pwm hem argb girişi var ama arctic kontrolcüde sadece pwm girişi var. Benim anakartta sadece 1 tane argb girişi var jrainbow diye ondan kontrolcü alırsam asiahorse gibi olandan almam lazım diye biliyorum.Sadece PWM derken? PWM olması lazım zaten sorun neki?
Ha sen kontrolcü mü diyordun ben fan sandım pardonHocam kontrolcü olarak argb ve pwm desteklemesi daha iyi olur diye düşünüyorum. Asiahorse kontrolcüsü mesela hem pwm hem argb girişi var ama arctic kontrolcüde sadece pwm girişi var. Benim anakartta sadece 1 tane argb girişi var jrainbow diye ondan kontrolcü alırsam asiahorse gibi olandan almam lazım diye biliyorum.
Marka diye alınan ürünler maalesef noname ürünlerden çok daha kalitesiz çıkabiliyor. Garip bir döngünün içerisindeyizÜrün sesli. Ahhh ah. Vatandan araştırmadan thermaltake ürünü aldım. ARGB değil RGB cıktı. Sonrasında aceleyle değiştirmek için RS120-R aldım. Oda felaket sesli çıktı. İndirime girdi diye thermaltake sıvı soğutucu aldım. Oda pompa sesi kronik sıkıntılı cıktı. Arkadaşlar araştırın valla yıl 2026 sorunlu üründen geçilmiyo piyasa.
zamanında 100-150 tl ye toplamıstım. hala lazım oldukca çeker kullanırım. En FP fanlardandı. Mevcutta notchuta var ama yedekde arcticlerimi hep tutarım.Bende şuan 7 tane ARCTIC P12 PWM PST var. Sesizliği en iyi özelliği.
Bende 2024 kasım jumbum indirimlerinden 7 tanesini 1500tl'ye almıştımzamanında 100-150 tl ye toplamıstım. hala lazım oldukca çeker kullanırım. En FP fanlardandı. Mevcutta notchuta var ama yedekde arcticlerimi hep tutarım.