🔥İndirim CORSAIR RS120-R ARGB 120mm X3 1600TL

Aynen hocam arctic sadece pwm miş vaz geçtim. Zaten fanları da almaktan vaz geçince komple saldım.

Hocam özelden size bir şey danışmıştım ama kontrol edebilir misiniz?
Sadece PWM derken? PWM olması lazım zaten sorun neki?

Sadece PWM derken? PWM olması lazım zaten sorun neki?
Hocam kontrolcü olarak argb ve pwm desteklemesi daha iyi olur diye düşünüyorum. Asiahorse kontrolcüsü mesela hem pwm hem argb girişi var ama arctic kontrolcüde sadece pwm girişi var. Benim anakartta sadece 1 tane argb girişi var jrainbow diye ondan kontrolcü alırsam asiahorse gibi olandan almam lazım diye biliyorum.

Hocam kontrolcü olarak argb ve pwm desteklemesi daha iyi olur diye düşünüyorum. Asiahorse kontrolcüsü mesela hem pwm hem argb girişi var ama arctic kontrolcüde sadece pwm girişi var. Benim anakartta sadece 1 tane argb girişi var jrainbow diye ondan kontrolcü alırsam asiahorse gibi olandan almam lazım diye biliyorum.
Ha sen kontrolcü mü diyordun ben fan sandım pardon :D

Güncelleme: Tekli şekilde de denedim, kesinlikle ÇOK SESLİ fanlar 500 RPM'de bile öyle. Rahatsız edici uğultulu bir sesi var. Performansı müthiş olmasına rağmen kesinlikle önermiyorum.

Ürün sesli. Ahhh ah. Vatandan araştırmadan thermaltake ürünü aldım. ARGB değil RGB cıktı. Sonrasında aceleyle değiştirmek için RS120-R aldım. Oda felaket sesli çıktı. İndirime girdi diye thermaltake sıvı soğutucu aldım. Oda pompa sesi kronik sıkıntılı cıktı. Arkadaşlar araştırın valla yıl 2026 sorunlu üründen geçilmiyo piyasa.

Ürün sesli. Ahhh ah. Vatandan araştırmadan thermaltake ürünü aldım. ARGB değil RGB cıktı. Sonrasında aceleyle değiştirmek için RS120-R aldım. Oda felaket sesli çıktı. İndirime girdi diye thermaltake sıvı soğutucu aldım. Oda pompa sesi kronik sıkıntılı cıktı. Arkadaşlar araştırın valla yıl 2026 sorunlu üründen geçilmiyo piyasa.
Marka diye alınan ürünler maalesef noname ürünlerden çok daha kalitesiz çıkabiliyor. Garip bir döngünün içerisindeyiz :D

Asiahorse Nyota 120mm siyah stoğu bekliyorum gün 11(galiba)

Geri