RTX 4060 TDP değeri olarak çok çeken bir kart değil zaten, bu kartı soğutamayan bir kart üreticisi varsa kapatmalı firmayı. Bende 4060 kullanıyorum ancak palit kanadında.1 yıllık Rtx 4060 ekran kartımın 10 dakikalık stress testi sonuçları gerçekten şaşırttı bence soğutma konusunda cok iyi bir iş cıkarmışlar Galax olarak.
Ben undervolt yaptım birde bir sorun cıkmaz değilmiRTX 4060 TDP değeri olarak çok çeken bir kart değil zaten, bu kartı soğutamayan bir kart üreticisi varsa kapatmalı firmayı. Bende 4060 kullanıyorum ancak palit kanadında.
Bu zamana kadar bir sorun olmadıysa olmaz, olabilecek max senaryo güç alamaz PC kapanır o gibi durumlarda arttırırsın.Ben undervolt yaptım birde bir sorun cıkmaz değilmi
(sözde) değil tek fanlı 4060 lardan çok ısınıp en çok sesli çalışan model.En fazla ısınan (sözde) gigabayte windforce 4060 OC modelini kullanıyorum 1 yıldır. Genel anlamda oynadığım oyunların %90ında (rdr, God Of War , Ragnarok , Tomb Raider, forza 5 vs.) fanım tam kullanımlarda 1000rpm i ve 68-69 dereceyi geçmiyor. Kış aylarında yani şu sıralar 65-66 civarlarında geziyor kart. Bence mesh kasa çok şey ifade ediyor her anlamda.
115w bir karta göre normal ama yine de seni memnun etmesi iyi bir şey tabii1 yıllık Rtx 4060 ekran kartımın 10 dakikalık stress testi sonuçları gerçekten şaşırttı bence soğutma konusunda cok iyi bir iş cıkarmışlar Galax olarak.
Hangi kartta? 1 click oc ısınıyor diye böyle düşünmüyorsunuz umarım en giriş modeli o çünkü, ki o da 69 derece 5080 de 5070 de ex gamer çoğu modelden başarılı duruyor.4000 serisi galaxlar ne kadar iyi ise 5000 serisi de o kadar kötü. soğutma olarak...
Bir yanlışı olduğunu düşünüyorumileride 5000 serisine yükseltmeyi planlıyordum bu yazdığınızdan sonra galax 5000 serisi almaktan vazgeçtim![]()
4060 güç çekmiyor ki ısınsın tabi bu sadece çektiği güce bağlı değil ama ben de 6600 kullanıyorum max 55 derece falan1 yıllık Rtx 4060 ekran kartımın 10 dakikalık stress testi sonuçları gerçekten şaşırttı bence soğutma konusunda cok iyi bir iş cıkarmışlar Galax olarak.
Sana aldığım dereceleri ve gördüğüm rpm i söyledim. Sende var mı bu karttan?(sözde) değil tek fanlı 4060 lardan çok ısınıp en çok sesli çalışan model.
Alıntıyı görüntüle
115w bir karta göre normal ama yine de seni memnun etmesi iyi bir şey tabii![]()
Yok sadece demek istedim sözde değil gerçekten öyle hem en sesli çalışan hem en sıcak çalışan model ama en sıcak çalışması kartın sıcak olduğu anlamına gelmez diğerlerine göre sıcak olduğu anlamına gelir.Sana aldığım dereceleri ve gördüğüm rpm i söyledim. Sende var mı bu karttan?