SİYAH SİSTEMİMİ BEYAZ ÇEVİRMEK İÇİN KAFAM KAIŞIK

raxia

80+
Reaksiyon skoru
78
Bütçe
7
beyaz sistem cidden o kadar gerekli oluyor mu görüntü için siyah setup ta yapabilir miyiz o işi arkadaşlar

şuan elimde siyah canavar gibi bir sistemim var ama beyaz çok özendim tiktokta göçdüğüm teknoloji tiktokerlarından yoksa siyah ile de güzel bir görünüm alabilir miyim ?

beyaz sistem cidden o kadar gerekli oluyor mu görüntü için siyah setup ta yapabilir miyiz o işi arkadaşlar

şuan elimde siyah canavar gibi bir sistemim var ama beyaz çok özendim tiktokta göçdüğüm teknoloji tiktokerlarından yoksa siyah ile de güzel bir görünüm alabilir miyim ?
beayz yapma en kaliteli parça bile sararıyo çok kirleniyo beyaz pişmanlıktır. sıfır dizdim 3 ay kullanıp baştan siyah topladım

Siyah ARGB sistem yeterli güzel görüntü için illa beyaz olmasına gerek yok dızcınında dediği gibi sararması leke belli etmesi cabası

İmzamdaki sistemi yaklasık 1bucuk yıldır kullanıyorum . Arkadaşların dediği gibi sararma söz konusu yok ( sigara içmiyorum ) . Sadece yarım sene bir temizlik yapıyorum filtre fan temizliği vs . Tabi kişisel zevke göre seçim senin

Bütçe durumuna bağlı, keyfi harcayacak param var çoğu üründe siyah almayıp sırf beyaz diye aynı ürüne daha fazla para öderim dersen yapabilirsin. Ben de bi hevesle beyaz toplamaya başladım neredeyse her şey hiç farketmiyorsa siyahına göre 2 3 bin farkediyor. Çok saçma bir durum bence ve tamamen fiyat politikası olduğunu düşünüyorum. Hevesin varsa hevesini al içinde kalmasın ama yok çok da önemli değil dersen ve hali hazırda kullandığın parçalara güncelleme yapmayacaksan çok da önemli değil gibi. Kişisel zevk olayı tamamen.

Sigara iciyorsan beyaz sistem leş olur sararır sigara içmeyin zararlıymış diye duydum👊👊👊 ben beyaz topluyorum ama monitör wqhd beyaz bulamiyorum güzel bişi beyaz toplasan da monitörün beyaz olması zor oluyor sıkıntı yani beyaz işi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe durumuna bağlı, keyfi harcayacak param var çoğu üründe siyah almayıp sırf beyaz diye aynı ürüne daha fazla para öderim dersen yapabilirsin. Ben de bi hevesle beyaz toplamaya başladım neredeyse her şey hiç farketmiyorsa siyahına göre 2 3 bin farkediyor. Çok saçma bir durum bence ve tamamen fiyat politikası olduğunu düşünüyorum. Hevesin varsa hevesini al içinde kalmasın ama yok çok da önemli değil dersen ve hali hazırda kullandığın parçalara güncelleme yapmayacaksan çok da önemli değil gibi. Kişisel zevk olayı tamamen.
Beyaz toplamak icin ben rami beklettim normalde viper alcaktim gri diye almadim😔😭
Sonra dandik micron cruciala 12.5k verdim (uctu zaten ondan sonra)

Ekler

• 18667.webp
    18667.webp
    577.7 KB · Hit: 54
Beyaz hayatımda gördüğüm en abartı renk olabilir muhtemelen.Loş ortamda fena durmasada karanlıkta siyah kadar asaletli bir renk yok beyaz yaklaşamaz yanına.

Sigara iciyorsan beyaz sistem leş olur sararır sigara içmeyin zararlıymış diye duydum👊👊👊 ben beyaz topluyorum ama monitör wqhd beyaz bulamiyorum güzel bişi beyaz toplasan da monitörün beyaz olması zor oluyor sıkıntı yani beyaz işi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz toplamak icin ben rami beklettim normalde viper alcaktim gri diye almadim😔😭
Sonra dandik micron cruciala 12.5k verdim (uctu zaten ondan sonra)
Güzel sistem olmuş, özellikler nedir? Ben de xpg lancer rgb beyaz aldım 2x16 ama daha sistemi kurmak nasip olmadı. İşlemci ve işlemci soğutucum yok henüz kararsızlıktan alamıyorum. Sizin anakartı ve sıvı soğutmayı merak ettim. Sıvı soğutmanın kendi fanları değil galiba üzerindeki.

Parasını verirsen siyahta da çok güzel sistem toplarsın. Reverse blade fanları rgb alırsan daha da güzel olur.

Ekler

• lkian li .webp
    lkian li .webp
    248.8 KB · Hit: 47
  • IMG_20260118_130952.webp
    IMG_20260118_130952.webp
    151.2 KB · Hit: 47
Sistemi toplamaya karar verirken ilk bunu almıştım

Güzel sistem olmuş, özellikler nedir? Ben de xpg lancer rgb beyaz aldım 2x16 ama daha sistemi kurmak nasip olmadı. İşlemci ve işlemci soğutucum yok henüz kararsızlıktan alamıyorum. Sizin anakartı ve sıvı soğutmayı merak ettim. Sıvı soğutmanın kendi fanları değil galiba üzerindeki.
Sagolun sıvı soğutma thermalright frozen edge 360 beyaz aldım. Gaming gende suan 4k. Kendi fanlari sogutmanin diger tarafinda takili pull push seklinde. Görünen taraftaki fanlar lian li tl lcd wireless reverse.
Anakart gigabyte aorus x870 elite wifi7 ice
Kasa o11 vision compact
Ram crucial 6400mhz cl40 32gb
Ssd 990 pro 1tb
Bi ara imzaya ekliyim unutuyorumbhep

Ben de o anakartı alacaktım ancak özellikle chipset açısından bariz bir fark yok gibi geldi o yüzden Sapphire B850 Pure aldım bana 9400e falan geldi. Sanırım o x870 ile aralarında 3500 4000 civarı bir fark vardı. Hata mı ettim bilmiyorum. Henüz daha kurmadım sistemi de işlemci olarak 7800x3d düşünüyorum ama soğutucu konusunda hala kararsızım. Gaming genin de saçma fiyat politikaları dolayısıyla gerçekten ordan alışveriş yapasım gelmiyor. Siyah olan 5k ise beyaza 6k yazıyorlar. Bir de üstüne kargo parası var 100tl falan. Sizin bir öneriniz var mı? Kullandığınız sıvı soğutucu nasıl memnun musunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,266
Üyeler
188,552
Son üye
Avrim
Geri