Star Wars oynama sırası çok bir şey farkettirirmi?

DeSouzab

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
99
Steamde Star Wars Jedi: Fallen Order™ oyunu 3.19 Dolar ile iyi bir indirime düşmüş alıp oynamak istiyorum. Daha önce hiçbir star wars oyunu oynamadım, direk alıp bunu oynarsam hikayesel olarak eksik olurmu eğer bir hikayeye göre gidiyorsa tam sıralama nedir?

Steamde Star Wars Jedi: Fallen Order™ oyunu 3.19 Dolar ile iyi bir indirime düşmüş alıp oynamak istiyorum. Daha önce hiçbir star wars oyunu oynamadım, direk alıp bunu oynarsam hikayesel olarak eksik olurmu eğer bir hikayeye göre gidiyorsa tam sıralama nedir?
Zaten o serinin iki oyunu var kanka. Fallen order ve survivor. İlk oyun güzeldi ben sevdim ama ikinci oyun epey bozuk çıkmıştı toplandı mı bilmiyorum.

Hayır bir sıralaması yok, istediğini al oyna.

Survivor ikinci oyun. Ilk olarak fallen order. 3. film ve 4. film arasinda geçiyor hikayesi.

1) Jedi Fallen Order
2) Jedi Survivor

Zaten o serinin iki oyunu var kanka. Fallen order ve survivor. İlk oyun güzeldi ben sevdim ama ikinci oyun epey bozuk çıkmıştı toplandı mı bilmiyorum.
Ben Jedi dışındaki battlefront squadrons the old republicide oynamayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Survivor ikinci oyun. Ilk olarak fallen order. 3. film ve 4. film arasinda geçiyor hikayesi.
Bazı yerlerde çıkış yılına göre yazılmıştı

1) Jedi Fallen Order
2) Jedi Survivor
Tüm seri olarak şöyle galiba

1) The Old Republic
2) Jedi Fallen Order
3)Jedi Survivor
4) Battlefront
5) Battlefront 2
6) Squadrons

Ben Jedi dışındaki battlefront squadrons the old republicide oynamayı düşünüyorum

Kral doğrudan bir bağlantıları yok. Keyfine göre oyna ama fallen order ve survivor devam oyunlar.

Tüm seri olarak şöyle galiba

1) The Old Republic
2) Jedi Fallen Order
3)Jedi Survivor
4) Battlefront
5) Battlefront 2
6) Squadrons

Yapan firmalar farklı olunca kendilerine göre bir zaman çizelgesi ve hikaye tasarlıyorlar. O yüzden kronolojik sıranın bir anlamı yok.

Diger oyunlarrin bi alakasi yok ama fallen order ve survivor hikayelerinde baglantili. Bu iki oyun için once fallen order.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,421
Üyeler
188,593
Son üye
addictive
Geri