Yardım 850w psu kullanıyorum ne tür ups almalıyım

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum.
Flim izlerken aniden apartmanın sigortası attı büyük ihtimalle birisi kısa devre yaptırdı ne olur ne olmaz diye psu şalterinide kapattım ve dışarı cıktım bir kaç saat sonra geldiğimde ise şalteri kaldırmışlar fakat bilgisayarı açmak istedigimde bilgisayarım açılmıyordu kasaya elektrik geliyor fakat hiç bir tepki yoktu sonrasında kasa mı servise gönderdiğimde işlemcim ve anakartın mefta olduğunu ögrendim ayrıca akım korumalı prizde kullanıyordum tekrar aynı sorunu yaşamamak için ups düşünüyorum fakat fazla bilgim yok yardımcı olabilirseniz sevinirim
İşlemci 9800x3d
Ekrankartım rx 7800xt powercolor
Psu ise 850w +80 gold cool master
S link akım korumalı priz kullanıyorum

Online ups düşünüyorum fakat fan sesi ve fiyatları oldukca yuksek

Schneider 1000VA Line Interactive Kesintisiz Güç Kaynağı

Bu ürünü düşünüyorum fakat yeterli olur mu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum.
Flim izlerken aniden apartmanın sigortası attı büyük ihtimalle birisi kısa devre yaptırdı ne olur ne olmaz diye psu şalterinide kapattım ve dışarı cıktım bir kaç saat sonra geldiğimde ise şalteri kaldırmışlar fakat bilgisayarı açmak istedigimde bilgisayarım açılmıyordu kasaya elektrik geliyor fakat hiç bir tepki yoktu sonrasında kasa mı servise gönderdiğimde işlemcim ve anakartın mefta olduğunu ögrendim ayrıca akım korumalı prizde kullanıyordum tekrar aynı sorunu yaşamamak için ups düşünüyorum fakat fazla bilgim yok yardımcı olabilirseniz sevinirim
İşlemci 9800x3d
Ekrankartım rx 7800xt powercolor
Psu ise 850w +80 gold cool master
S link akım korumalı priz kullanıyorum

Online ups düşünüyorum fakat fan sesi ve fiyatları oldukca yuksek

Schneider 1000VA Line Interactive Kesintisiz Güç Kaynağı

Bu ürünü düşünüyorum fakat yeterli olur mu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Cooler master 850w 80+ goldda mı bu sorunu yaşadınız hocam

geçmiş olsun hocam

geçmiş olsun hocam
Teşekkür ederim aynı sorun ile karılaşmak istemiyorum tekrar ben psu gider diye beklerken işlemcim ve anakartım gitti bunun için ups düşünüyorum fakat online ses ve günümüz şartlarında fiyatları pahalı oldugu için bilemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,719
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri