Ekran kartı youtubede fan açıyor

35Yavuz

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar kolay gelsin. Yeni bi ekran kartı aldım. Gigabyte rtx 5070ti gaming oc modeli. 1 haftadır kullanıyorum kart oyunlarda 2k da 55-65 derece aralıklarında çalışıyor 60 çok fazla görmüyor bile. Lol valorant tarzı oyunlarda 50 dereceyi bile görmediği için fan açmıyor. Ama youtubede tam ekran 1080p video izlerken 50 dereceye yaklaşıp fan açıyor. Youtubede video izlerken bu kadar ısınması normal mi?

Son düzenleme:
Merhaba, ekran kartının masaüstünde veya youtube da filan video izlerken 50-55 derece de gezmesi çok da anormal değil. Kafaya takılacak bir durum yok bence.

Fan olayı, ekran kartının bios una yazılmış fan profiline bağlı olur. Çift bios varsa silent olanda kullanmayı deneyebilirsin.

Bu arada fark edilir bir ses çıkarıyor mu fanlar? Çalıştığını, devreye girdiğini nasıl anlıyorsun? Ekran kartı dikey montaj mı yoksa?

Merhaba, ekran kartının masaüstünde veya youtube da filan video izlerken 50-55 derece de gezmesi çok da anormal değil. Kafaya takılacak bir durum yok bence.

Fan olayı, ekran kartının bios una yazılmış fan profiline bağlı olur. Çift bios varsa silent olanda kullanmayı deneyebilirsin.

Bu arada fark edilir bir ses çıkarıyor mu fanlar? Çalıştığını, devreye girdiğini nasıl anlıyorsun? Ekran kartı dikey montaj mı yoksa?
Hocam masaüstünde boşta ekran kartı 30 derecelerde. Evet ekran kartım dik şekilde takılı. Fanlar çalışınca arkasında aydınlatması var ordan dikkatimi çekiyor anlıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam masaüstünde boşta ekran kartı 30 derecelerde. Evet ekran kartım dik şekilde takılı. Fanlar çalışınca arkasında aydınlatması var ordan dikkatimi çekiyor anlıyorum.
Düşük devirde çalışıyor. Garip olan lol valorant tarzı hafif düzey oyunlarda bile fan açmıyor ama youtubede fan açacak ısıya geliyor çok garibime gitti. Dediğim gibi 2k da oyun oynuyorum kart 55 derecede, youtubede 50 derecede çok mantıksız geldi

Ben sesten filan rahatsız oluyorsun gibi anladım, yani Yavuz, Allah dan belanı filan aramıyorsan çokta dillendirme bu durumu :)) hayırlı olsun, güle güle kullan.

Ben sesten filan rahatsız oluyorsun gibi anladım, yani Yavuz, Allah dan belanı filan aramıyorsan çokta dillendirme bu durumu :)) hayırlı olsun, güle güle kullan.
Ahaha tamamdır hocam sağolun ilk defa nvidia karta geçince bu olay başıma gelince bi garipsedim sorayım dedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,853
Üyeler
189,171
Son üye
cage*
Geri